'Niet Ouwehoeren!' Canelo en Plant KLETSTEN tijdens gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Niet Ouwehoeren!' Canelo en Plant KLETSTEN tijdens gevecht

'Niet Ouwehoeren!' Canelo en Plant KLETSTEN tijdens gevecht

Canelo Álvarez en Caleb Plant vochten afgelopen weekend in de MGM Garden Arena uit wie de onbetwiste kampioen zou worden. Alhoewel de twee supermiddengewichten een bittere strijd voerden was er ook tijd voor wat gezellig geklets.

Zoals verwacht kwam Canelo als winnaar uit de bus, maar Plant was een geduchte tegenstander. Na een flinke strijd vooraf en een heus duw en klap incident bij de staredown, waarbij Plant een snee onder het oog opliep, was er tijd voor kletspraat in de ring.

Prima knokker

Het gesprek werd vastgelegd op video. ,,Ik ben best goed voor iemand met 21-0 als record, toch?", aldus Plant. " Canelo sprak terug door te zeggen; ,,Klopt, dit is een prima gevecht", zei Plant op die bevestiging. Hiermee was het gesprekje nog niet ten einde.

,,Ik houd ervan, jouw skills…", vervolgde Plant. ,,Ik respecteer ze." Canelo was hierna klaar met praten. Maar bevestigde nog wel even wt Plant zei; ..Dat weet ik", daarna mepte hij Plant neer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws