Boksicoon Mike Tyson eind mei de ring weer in Nieuws
Nieuws

Boksicoon Mike Tyson eind mei de ring weer in

Boksicoon Mike Tyson eind mei de ring weer in

Mike Tyson keert eind mei terug naar de boksring. Het boksicoon vertelde in zijn 'Hotboxin' Podcast gisteren met kampioen Canelo Alvarez dat hij weer de ring in gaat.

Een tegenstander noemde Tyson niet wel dat de richt datum hoogstwaarschijnlijk 29 mei is. Eind vorig jaar kwam Tyson terug naar een jarenlange afwezigheid, en nam het op tegen boksveteraan Roy Jones Jr. Tijdens de wedstrijd toonde Tyson aan ietwat langzamer te zijn dan in de hoogtijdagen, maar de drive nog te hebben.

Tyson's tegenstander

Alvarez die nieuwsgierig was wanneer Tyson weer zou gaan boksen kreeg als antwoordt; ,,29 mei zoiets, in dezelfde arena waarin je hebt gevochten." Hiermee doelt Tyson op het Hard Rock Stadium in Miami, Florida. Daar stond afgelopen 27 februari tegenover de Turk Avni Yildirim die verloor van de Mexicaan.

Wie de tegenstander wordt van Tyson is niet bekend. Alhoewel alle signalen de kant van mede legende Evander Holyfield op wijzen. Tyson en Holyfield vochten twee keer eerder waar in het laatste gevecht Holyfleid een stuk van zijn oor verloor doordat Tyson er een stuk afbeet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws