Mike Tyson na rentree: 'Boksen is terug nadat we het verloren van MMA-vechten'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Mike Tyson na rentree: ‘Boksen is terug nadat we het verloren van MMA-vechten’

Mike Tyson na rentree: ‘Boksen is terug nadat we het verloren van MMA-vechten’

Mike Tyson na rentree: 'Boksen is terug nadat we het verloren van MMA-vechten'

Mike Tyson is er van overtuigd dat het boksen terug is. Niet alleen door zijn rentree eerder vandaag. Maar ook door boksende YouTubers zoals Jake Paul.

Voor Mike Tyson is het duidelijk het boksen is vechters zoals Jake Paul verschuldigd voor het terughalen van interesse. ,,De UFC overtrof ons”, zei Tyson vandaag na zijn wedstrijd tegen Roy Jones Jr. De zwaargewicht bokslegende geeft echter toe dat hij tot voor kort nog nooit van de 23-jarige YouTube-beroemdheid had gehoord.

Tyson werd attent gemaakt op Jake Paul door zijn kinderen. ,,Ik had nog nooit van hem gehoord. Mijn kinderen wel. Ook kende zij de broer van Jake, Logan ook een bekendheid op social media. (Logan Paul bokste eerder tegen YouTuber KSI, red.). ,,Iedereen weet wie Jake is. En ik ben zo blij dat hij met mij en Roy mee op de trein is gestapt”, vervolgde Tyson.

Boksen komt terug let maar op

Op de avond dat Tyson voor het eerst in 15 jaar terugkeerde naar de ring. Nam jake deel aan het co-main event en vernietigde ex-NBA-speler Nate Robinson met een knock-out in de tweede ronde. Jake is nu 2-0 als professionele bokser met plannen om nog meer tijd aan de sport te besteden. De YouTube ster ging zelfs zo ver om UFC grootheid Conor McGregor uit te dagen. Maar zegt wel zijn tijd daar voor te willen nemen als 23-jarige.

“Boksen was eigenlijk een uitstervende sport. UFC overtrof ons. En nu hebben we deze YouTube-boksers aan het boksen met 25 miljoen views. Boksen komt terug. Met dank aan de YouTube-boksers”, zegt Tyson die een opleving van de sport verwacht.

Bekijk ook

Kansloos! McGregor bespot overleden vader Khabib Nurmagomedov?

Conor McGregor lijkt social media als zijn arena te gebruiken nu hij met een gebroken enkel thuis zit

Woodley geeft uitleg over tattoo weddenschap met Jake Paul

Tyron Woodley ging een weddenschap aan met Jake Paul over hun komende wedstrijd

Mislukte MMA’er daagt vechtlegende uit! ‘Kom maar op dan!’

Dat Parr niet niet bang is om een uitdaging aan te gaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page