Matchroom Boxing tekent legendarisch kampioen Carlos Gongora – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Matchroom Boxing tekent legendarisch kampioen Carlos Gongora

Matchroom Boxing tekent legendarisch kampioen Carlos Gongora

Matchroom tekent legendarisch kampioen Carlos Gongora

Matchroom heeft aangekondigd dat IBO-kampioen super middengewicht Carlos Gongora, een promotieovereenkomst heeft getekend met Eddie Hearn.

Gongora veroverde de IBO-titel op verbluffende wijze in december. De Ecuadoraan sloeg de fel aangeprezen Ali Akhmedov knock-out in de laatste ronde van hun gevecht in Florida. En werd meteen een held in Ecuador als resultaat.

Grote kampioen

,,Ik wil Eddie Hearn en Matchroom bedanken voor het feit dat ze me de kans hebben gegeven om te schitteren”, zei Gongora. ,,Ik wil mijn manager Mike Criscio bedanken voor het feit dat hij in mij geloofde en zijn best deed om me in de best mogelijke positie te krijgen. Ik heb aan de wereld bewezen dat ik heb wat nodig is om kampioen te worden met slechts twee weken training”

De tweevoudige Olympiër zal zich nu richten op zijn medekampioenen en de grote namen op 168 pond. Terwijl hij zijn ultieme doel nastreeft om onbetwiste kampioen te worden. De bokser (31) en zijn team zijn ervan overtuigd dat hij een kracht kan zijn bij super-middengewicht.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page