Matchroom Boxing tekent legendarisch kampioen Carlos Gongora Boks Nieuws
Boks Nieuws

Matchroom Boxing tekent legendarisch kampioen Carlos Gongora

Matchroom Boxing tekent legendarisch kampioen Carlos Gongora

Matchroom heeft aangekondigd dat IBO-kampioen super middengewicht Carlos Gongora, een promotieovereenkomst heeft getekend met Eddie Hearn.

Gongora veroverde de IBO-titel op verbluffende wijze in december. De Ecuadoraan sloeg de fel aangeprezen Ali Akhmedov knock-out in de laatste ronde van hun gevecht in Florida. En werd meteen een held in Ecuador als resultaat.

Grote kampioen

,,Ik wil Eddie Hearn en Matchroom bedanken voor het feit dat ze me de kans hebben gegeven om te schitteren", zei Gongora. ,,Ik wil mijn manager Mike Criscio bedanken voor het feit dat hij in mij geloofde en zijn best deed om me in de best mogelijke positie te krijgen. Ik heb aan de wereld bewezen dat ik heb wat nodig is om kampioen te worden met slechts twee weken training"

De tweevoudige Olympiër zal zich nu richten op zijn medekampioenen en de grote namen op 168 pond. Terwijl hij zijn ultieme doel nastreeft om onbetwiste kampioen te worden. De bokser (31) en zijn team zijn ervan overtuigd dat hij een kracht kan zijn bij super-middengewicht.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/ufc-ster-max-holloway-adviseert-vechters-om-te-stoppen-met-sparren/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws