Manny Pacquiao reageert op gevecht met Conor McGregor Nieuws
Nieuws

Manny Pacquiao reageert op gevecht met Conor McGregor

Manny Pacquiao reageert op gevecht met Conor McGregor

Naar verluidt heft Pacquiao ook interesse in een gevecht tegen de Ier, zo meld reporter Kevin Lole die een mock-up poster toegestuurd kreeg van Sean Gibbons die verantwoordelijk is voor de promotie van Pacquiao.

Op de poster is Pacquiao te zien samen met McGregor, ook wordt een locatie benoemd in Las Vegas, het Allegiant Stadium. Of dit als eerste stap gezien kan worden tussen Pacquiao en McGregor valt te bezien.

Aartsvijanden

McGregor heeft ook aangegeven tegen aartsvijand Paulie Malignaggi de ring in te willen. De twee leven in onmin sinds de tijd dat McGregor en Malignaggi samen trainden in aanloop van de Iers zijn wedsrtijd tegen Floyd Mayweather Jr.

Malignaggi zou door McGregor knock-out zijn geslagen tijdens een training sessie, Malignaggi ontkent dit en startte een tegen offensief tegen McGregor die hoog opliep. Tot de dag van vandaag is de vete nog gaande.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws