Bokskoning Tyson Fury: 'Zonder jullie was ik niets' (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskoning Tyson Fury: 'Zonder jullie was ik niets' (video)

Bokskoning Tyson Fury: 'Zonder jullie was ik niets' (video)

Tyson Fury bokst in het weekend van 23 april tegen Dillian Whyte. Naar dit Britse onderonsje wordt uitgekeken door de bokskoning en zijn fans waarvan hij zegt niet zonder te kunnen. Fury zal zijn WBC Titel verdedigen tegen White in Wembley Stadium voor 90.000 fans.

Het gebeurt niet vaak dat een wereldster zijn of haar fans uitvoerig bedankt. In het geval van Fury is dit wel anders. De bokser die van niets naar sterrendom rees is deze dan ook meer dan dankbaar.

Dank jullie wel

In een video vandaag bedankt Fury dan ook zijn aanhang waarvan hij zegt dat deze de grootste ter wereld is. ,,Zonder jullie fans was ik niets. Dank voor het kopen van een ticket om te komen kijken", zegt Fury.

Deze zegt ook dat het hem niets uitmaakt wie er een kaartje heeft gekocht; ,,Het is mooi dat juliie komen vanuit de hele wereld, of je een fan van mij bent of Dillian Whyte. Het maakt mij niet uit", aldus een dankbare Fury.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws