Knock-out video: Gennady Golovkin verpletterd Steve Rolls Nieuws
Nieuws

Knock-out video: Gennady Golovkin verpletterd Steve Rolls

Knock-out video: Gennady Golovkin verpletterd Steve Rolls
Knock-out video: Gennady Golovkin verpletterd Steve Rolls

Rolls maakten het Golovkin niet makkelijk, maar Golovkin kwam met zijn gepatenteerde linkerhoek om Rolls naar dromenland te sturen.

Gennadiy Golovkin voegde vanavond nog een hoogtepunt knock-out toe aan zijn carrière en versloeg de Canadese Steve Rolls in de vierde ronde. Golovkin begon het gevecht vol met actie, terwijl Rolls een goede prestatie leverde en liet zien dat hij niet onder de indruk was.

Rolls wist Golovkin een aantal keren goed te raken, maar de kracht van Golovkin was de grote gelijkmaker. In de vierde ronde zette Golovkin de Canadees op zijn plek met een goed gerichte stoot die op de bovenkant van Rolls hoofd terechtkwam.

Zware knock-out

Rolls kwam in de touwen terecht en kwam terug, Golovkin liet hem niet met rust, en uiteindelijk landde een vervelende linkerhoek recht op de kaak die Rolls naar beneden op het doek liet vallen.

ZIE OOK >> Rematch Joshua en Ruiz krijgt gestalte

Rolls probeerde nog op te staan, maar wist duidelijk even niet meer waar hij was door de knock-out, zakte door zijn knieën in een poging om op te staan, hij haalde het einde van de 10 tellen niet. en de scheidsrechter zwaaide de partij uit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws