VIDEO: Vriend Conor McGregor knock-out in blote vuist gevecht Nieuws
Nieuws

VIDEO: Vriend Conor McGregor knock-out in blote vuist gevecht

VIDEO: Vriend Conor McGregor knock-out in blote vuist gevecht
VIDEO: Vriend Conor McGregor knock-out in blote vuist gevecht

Een rematch tussen voormalige de UFC-vechters Artem Lobov en Jason Knight was de headliner zaterdagavond van het het BKFC 9-evenement in Biloxi, Mississippi.

Lobov en Knight vochten eerder op 6 april tijdens BKFC 5, waarbij Lobov de overwinning behaalde via unanieme beslissing. Lobov kwam daarna in actie op BKFC 6, waar hij voormalig bokskampioen Paulie Malignaggi, een van de aartsvijanden van voormalig UFC-kampioen Conor McGregor versloeg in een langverwachte wraak wedstrijd.

McGregor en Lobov zijn boezem vrienden en trainen vaak samen, Lobov gaf destijds aan Malignaggi te willen slopen als wraak voor het constant uitdagen van zijn beste vriend. Ondertussen kwam Jason Knight zaterdag voor het eerst sinds zijn eerder genoemde verlies tegen Lobov weer in actie.

Zware blessure

Knight was gepland om het op te nemen tegen UFC-veteraan Leonard Garcia in het hoofdgevecht van BKFC 7, maar moest zich vanwege een blessure terugtrekken uit dat gevecht. De rematch van zaterdag bleek anders uit te pakken dan de eerste ontmoeting van het paar.

Knight wist Lobov vroeg en vaak beter te maken en slaagde er zelfs in Lobov in ronde twee te laten vallen. Het gevecht zou uiteindelijk worden beëindigd in ronde vijf, resulterend in een TKO-overwinning voor Knight. Afgelopen week dook er een video op waar Knight in te zien was terwijl hij korte metten maakte met twee aanvallers in een toilet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws