VIDEO: Vriend Conor McGregor knock-out in blote vuist gevecht – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / VIDEO: Vriend Conor McGregor knock-out in blote vuist gevecht

VIDEO: Vriend Conor McGregor knock-out in blote vuist gevecht

Youtube

Een rematch tussen voormalige de UFC-vechters Artem Lobov en Jason Knight was de headliner zaterdagavond van het het BKFC 9-evenement in Biloxi, Mississippi.

Lobov en Knight vochten eerder op 6 april tijdens BKFC 5, waarbij Lobov de overwinning behaalde via unanieme beslissing. Lobov kwam daarna in actie op BKFC 6, waar hij voormalig bokskampioen Paulie Malignaggi, een van de aartsvijanden van voormalig UFC-kampioen Conor McGregor versloeg in een langverwachte wraak wedstrijd.

McGregor en Lobov zijn boezem vrienden en trainen vaak samen, Lobov gaf destijds aan Malignaggi te willen slopen als wraak voor het constant uitdagen van zijn beste vriend. Ondertussen kwam Jason Knight zaterdag voor het eerst sinds zijn eerder genoemde verlies tegen Lobov weer in actie.

Zware blessure

Knight was gepland om het op te nemen tegen UFC-veteraan Leonard Garcia in het hoofdgevecht van BKFC 7, maar moest zich vanwege een blessure terugtrekken uit dat gevecht. De rematch van zaterdag bleek anders uit te pakken dan de eerste ontmoeting van het paar.

Knight wist Lobov vroeg en vaak beter te maken en slaagde er zelfs in Lobov in ronde twee te laten vallen. Het gevecht zou uiteindelijk worden beëindigd in ronde vijf, resulterend in een TKO-overwinning voor Knight. Afgelopen week dook er een video op waar Knight in te zien was terwijl hij korte metten maakte met twee aanvallers in een toilet.

Bekijk ook

🎥 😩 Pootje auw: Fedosov snel klaar met rivaal Majidov

Andrey Fedosov kwam vanavond in actie tegen Mahammadrasul Majidov

Van Dijke pakt titel op EK judo, Polling haakt af

Sanne van Dijke heeft op de EK judo in Lissabon (Portugal), de 70 kilo titel in de wacht gesleept.

🎥 Dubbel D-cup slaat rivale knock-out in slopende partij

Lucero Acosta (26) heeft haar naam met een klap bevestigd in de MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page