PANIEK: Joshua versus Usyk, Fury aan de zijlijn door Wilder – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / PANIEK: Joshua versus Usyk, Fury aan de zijlijn door Wilder

PANIEK: Joshua versus Usyk, Fury aan de zijlijn door Wilder

PANIEK: Joshua versus Usyk, Fury aan de zijlijn door Wilder

Alex Krassyuk de promotor van Oleksandr Usyk zegt in gesprek te zijn met Eddie Hearn de manager van Anthony Joshua. Vandaag werd bekend dat Deontay Wilder zijn arbitrage zaak gewonnen heeft, waardoor Tyson Fury gedwongen wordt tegen de Amerikaan te vechten.

De paniek lijkt uitgebroken in de teams rondom Joshua en Fury nu bekend is dat laatst genoemde hoogstwaarschijnlijk voor 15 september tegen Wilder de ring in moet. De Amerikaan spande een arbitrage commissie in, om de herkansing clausule te activeren uit hun vecht overeenkomst.

Schade

Dit gooit roet in het eten van het gevecht tussen Fury en Joshua op 14 augustus. Op de achtergrond zijn er inmiddels gesprekken gaande van uit het team van Joshua om de schade te beperken zegt Krassyuk. Als Fury inderdaad voor de derde keer tegenover Wilder staat, lijkt WBO-verplichte Usyk een waarschijnlijke kandidaat om de volgende keer de strijd aan te gaan met de verenigde kampioen Anthony Joshua.

,,Het eerste dat ik zag toen ik vanmorgen mijn ogen opende, waren verschillende sms’jes op mijn telefoon van verschillende mensen over de hele wereld waarin hetzelfde feit werd vermeld: Fury versus AJ is uitgeschakeld. Het is afgelopen”, zei Krassyuk tegen de Daily Express.

Bekijk ook

KIJKEN: UFC 264 Poirier vs McGregor 3 trailer gelanceerd

Er is een trailer vrijgegeven voor UFC 264, met als headliner het trilogiegevecht tussen Dustin Poirier en Conor McGregor

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page