Fury wil blotevuist gevecht met Joshua: 'Dit weekend, vuile oplichter' Nieuws
Nieuws

Fury wil blotevuist gevecht met Joshua: 'Dit weekend, vuile oplichter'

Fury wil blotevuist gevecht met Joshua: 'Dit weekend, vuile oplichter'

Tyson Fury wil een blotevuist gevecht met Anthony Joshua en wel dit weekend, de Gypsy King heeft er maar liefst 40 miljoen voor over. Fury heeft boos gereageerd op de suggestie van Joshua dat hij een ‘fraudeur’ is en zijn landgenoot uitdaagt tot een knokpartij.

Tyson Fury slaat terug op de beschuldigingen van Anthony Joshua dat hij een "oplichter" is. Eerder vandaag verbrak Joshua zijn stilzwijgen over het nieuws dat een arbiter had geoordeeld, dat Deontay Wilder op 15 september van dit jaar een herkansing met Tyson Fury moet houden.

,,Tyson Fury, de wereld ziet nu wat voor oplichter je bent", schreef Joshua op Twitter. ,,Je hebt het boksen in de steek gelaten! Je loog tegen de fans en leidde ze verder. Mijn naam gebruikt voor invloed, niet voor een gevecht. "

Jullie praten poep

Het kostte Fury slechts enkele minuten om te reageren en boos terugschrijvend dat Joshua zich terdege bewust was van het risico dat de arbitrage met zich meebracht, dat er een onmiddellijke oplossing was als Joshua hun ruzie wil beslechten.

,,Anthony Joshua, je zit meer met stront dan Eddie (Hearn manager van Joshua. red), die absolute stront uitspuugt!" Reageerde Fury. ,,Je volledige team wist dat er een arbitrage gaande was, ik had het niet meer in handen! Maar ik vertel je wat als ik een oplichter ben, laten we dit weekend met blote knokkels vechten tot 1 man stopt? Laten we elk 20 miljoen neertellen. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws