? Foute bokswedstrijd met een dansende beer zwaar onder vuur Boks Nieuws
Boks Nieuws

? Foute bokswedstrijd met een dansende beer zwaar onder vuur

? Foute bokswedstrijd met een dansende beer zwaar onder vuur

Bokscommentatoren konden hun ogen niet geloven toen een levende beer opdook die als rekwisiet werd gebruikt tijdens een controversiële bokswedstrijd.

De bokswereld is met afschuw vervuld door het moment dat een levende beer als rekwisiet werd gebruikt. Voor de confrontatie tussen de Russische ster Sergei Kharitonov en boksveteraan Danny Williams op zaterdag.

De beer werd gebruikt voor de opkomt van Kharitonov, het arme dier werd gedwongen te zwaaien naar het publiek. Dit wekte de woede bij dierenbeschermers maar ook boks fans. De lange wandeling van de beer naar de ring werd begeleid door een live rockband en vrouwen die dansten in schaars geklede outfits.

Zwabberende voeten

Williams die ooit in 2004 tegen Mike Tyson in de ring stond moest het onderspit delven tegen de Rus. Na een paar uppercuts op de kin bij de touwen te hebben genomen, leek Williams te bevriezen en struikelde hij achteruit terwijl hij op zijn voeten zwabberde.

Nadat de scheidsrechter Williams vroeg of hij okay was, werd het gevecht in de tweede ronde gestopt. waarbij Kharitonov ongeslagen bleef sinds hij van MMA naar het boksen overstapte. Over de uitslag was ook de nodige discussie omdat Williams niets in toebrengen had en een schim van zichzelf leek.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws