'Dit wordt oorlog!' Joshua's ex-rivaal Ruiz Jr deelt brute training video Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Dit wordt oorlog!' Joshua's ex-rivaal Ruiz Jr deelt brute training video

'Dit wordt oorlog!' Joshua's ex-rivaal Ruiz Jr deelt brute training video

Andy Ruiz Jr de voormalige wereldkampioen zwaargewicht bereidt zich voor op zijn terugkeer gevecht tegen Luis Ortiz op 4 september in Los Angeles. Het zal zijn eerste gevecht in meer dan een jaar zijn, maar Ruiz heeft duidelijk zijn beroemde handsnelheid niet verloren.

De Mexicaans-Amerikaan uploadde online een video waarin hij zijn snelle combinatie stoten liet zien, waarvan fans hetzelfde zeiden."Ortiz zit in de problemen. Andy ziet er in de beste vorm uit die hij is geweest, ik beschouw hem zeker als top 5 achter Fury, Usyk, Joshua, Wilder."

Ruiz werd beroemd in juni 2019 na het verslaan van Anthony Joshua, 32, om de rematch zes maanden later te verliezen. Maar hij beweerde dat zijn comeback-gevecht tegen Ortiz het begin markeert van een nieuwe reis naar de zwaargewicht titel.

Oorlog in de ring

,,Ik ben zo opgewonden om op 4 september weer in de ring te staan ​​voor al mijn fans in Los Angeles. Dit is mijn kans om aan iedereen te bewijzen dat ik weer wereldkampioen zwaargewicht zal worden", aldus Ruiz.

,,Iedereen heeft dit gevecht willen zien, en we gaan iedereen een oorlog geven. " Ruiz versloeg voor het laatst Chris Arreola in mei 2021, maar is sindsdien niet meer teruggekeerd. Maar die te oordelen naar de video's inderdaad een groot gevaar voor Ortiz zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws