⚠️ Fury vs. Wilder 3 overeengekomen voor juli in Las Vegas Nieuws
Nieuws

⚠️ Fury vs. Wilder 3 overeengekomen voor juli in Las Vegas

⚠️ Fury vs. Wilder 3 overeengekomen voor juli in Las Vegas

Tyson Fury en Deontay Wilder hebben ingestemd met hun derde wedstrijd. Volgens ESPN zijn Fury en Wilder nu overeengekomen om op 24 juli met elkaar te vechten in het Allegiant Stadium in Las Vegas, Nevada.

Oorspronkelijk zou Fury in augustus tegen Anthony Joshua vechten in een langverwachte strijd. Wilder beweerde echter dat hij een rematch verschuldigd was en een onafhankelijke arbiter oordeelde dat dit het geval was, dus richtte Fury zijn aandacht opnieuw op Wilder.

Onder druk

14 augustus is ook een voorgestelde reserve datum als 24 juli om de een of andere reden niet tot bloei komt. Bob Arum, de Amerikaanse promotor van Fury, zei dat ze het papierwerk aan het afronden zijn en dat ze verwachten dat het gevecht zeer binnenkort zal worden ondertekend.

Volgens Arum zal het gevecht met Wilder gemakkelijk zal zijn voor Fury, aangezien hij de herkansing gin februari 2020 domineerde. De Engelsman zette Wilder vanaf het begin onder druk en dat wierp zijn vruchten af ​​in een TKO-overwinning in de zevende ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws