Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boxing Influencers: Deelnemers voor het eerst ‘oog in oog’

Boxing Influencers: Deelnemers voor het eerst ‘oog in oog’

Boxing Influencers: Deelnemers voor het eerst 'oog in oog'

Op donderdag 26 september aanstaande organiseert Boxing Influencers de Stare Down van de tweede editie van haar succesvolle event.

Tijdens het officiële weging moment en daarna komende de influencers voor het eerst oog in oog te staan met hun tegenstander. Ze zullen elkaar mentaal uitdagen voordat zij met elkaar de boksring in gaan.

De bloedstollende Stare Down is hét moment om de tegenstander mentaal onder druk te zetten en te laten zien wie de sterkste is. Dit alles ter voorbereiding van Boxing Influencers, dat plaatsvindt op 26 oktober aanstaande in Topsportcentrum Almere.

Bekende namen

De eerste editie was een doorslaand succes dus heeft de organisatie onder leiding van kickboks en MMA-legende Melvin Manhoef besloot een tweede editie te organiseren.

LEES OOK>> Melvin Manhoef, de boksbond heeft ons bedreigd

De Influencers die dit jaar meedoen zijn: Dave Roelvink, Sidney Bout, René Watzema, Lena, Laura Ponticorvo, Danicio, Harrie Snijders, Jaimy Dorenbosch, Luca Gilliot en Jay 070x.

Bekijk ook

Malignaggi wil Bare Knuckle bokswedstrijd tegen McGregor

Voormalig tweedivisie wereldkampioen Paulie Malignaggi staat nog steeds te popelen om de UFC-superster Conor McGregor in handen te krijgen

VIDEO: Bare Knuckle vechter Hubert Geven in backstage ruzie

Het liep even uit de hand afgelopen weekend na de weging voor het BKB event in Londen.

Marokkaanse vechter Omar Elouers in blote vuist toernooi

De Marokkaanse vechter Omar Elouers zal het in Myanmar opnemen tegen Thway Thit Maung in een Lethwei toernooi.