Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

Volgend jaar zien we Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson ‘The Mountain’ in een boksring en iedereen is er nieuwsgierig naar.

Hoe zal het gevecht tussen de twee spierbonken Eddie Hall en Hafthor Bjornsson verlopen? Wie loopt er weg met de winst? Allemaal vragen die opborrelen in de hoofden van de vechtfans. Sinds Hafthor Bjornsson het wereldrecord van Eddie Hall brak voor een enkele deadlift, is de hele wereld gegrepen door de hernieuwde rivaliteit tussen het paar.

Hun rivaliteit is echter niets nieuws. Het is er al een aantal jaren en het stamt uit de tijd van hun World’s Strongest Man, en bereikte zijn hoogtepunt tijdens de 2017-editie van de competitie. Nadat Hall de overwinning had behaald, werd hij door zijn IJslandse rivaal als een cheater beschouwd. Die het verlies zeer slecht opnam en beweerde dat hij zelf van de winst was bestolen.

Felle rivaliteit

Sindsdien hebben de twee elkaar nooit meer gezien, en het is allemaal weer begonnen na ‘The Mountain’ met een deadlift van 501 kg. Waarmee Hall’s wereldrecord werd verslagen. Natuurlijk reageerde Hall door te zeggen dat hij dacht dat het niet telde omdat het niet in een wedstrijdomgeving werd gedaan. Dat leidde er vervolgens toe dat twee plotseling instemden met een boksgevecht volgend jaar in Las Vegas.

Hoewel het nog ruim een ​​jaar duurt tot het gevecht, is de anticipatie hooggespannen. Elke upload die Hall op zijn YouTube-kanaal maakt, haalt snel de krantenkoppen. En zijn nieuwste is niet anders. Zondag geplaatst, heeft deze video al meer dan 200.000 views gehaald.

Bekijk ook

Mike Tyson uitgedaagd door voormalig UFC-kampioen

Bokslegende Mike Tyson maakt zich op voor een sensationele terugkeer naar de ring, 14 jaar ...

STILTE DOORBROKEN: Bellator MMA keert 24 juli terug met event

Op het Bellator MMA-front was het de afgelopen maanden stil, maar dat kan in de ...

GLORY brengt kickbokswedstrijden op regionale zenders

Hoe stil het nog is voor een aankondiging van nieuwe events en plannen bij GLORY ...