🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: 'Ik train om te vernietigen'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

Volgend jaar zien we Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson ‘The Mountain’ in een boksring en iedereen is er nieuwsgierig naar.

Hoe zal het gevecht tussen de twee spierbonken Eddie Hall en Hafthor Bjornsson verlopen? Wie loopt er weg met de winst? Allemaal vragen die opborrelen in de hoofden van de vechtfans. Sinds Hafthor Bjornsson het wereldrecord van Eddie Hall brak voor een enkele deadlift, is de hele wereld gegrepen door de hernieuwde rivaliteit tussen het paar.

Hun rivaliteit is echter niets nieuws. Het is er al een aantal jaren en het stamt uit de tijd van hun World’s Strongest Man, en bereikte zijn hoogtepunt tijdens de 2017-editie van de competitie. Nadat Hall de overwinning had behaald, werd hij door zijn IJslandse rivaal als een cheater beschouwd. Die het verlies zeer slecht opnam en beweerde dat hij zelf van de winst was bestolen.

Felle rivaliteit

Sindsdien hebben de twee elkaar nooit meer gezien, en het is allemaal weer begonnen na ‘The Mountain’ met een deadlift van 501 kg. Waarmee Hall’s wereldrecord werd verslagen. Natuurlijk reageerde Hall door te zeggen dat hij dacht dat het niet telde omdat het niet in een wedstrijdomgeving werd gedaan. Dat leidde er vervolgens toe dat twee plotseling instemden met een boksgevecht volgend jaar in Las Vegas.

Hoewel het nog ruim een ​​jaar duurt tot het gevecht, is de anticipatie hooggespannen. Elke upload die Hall op zijn YouTube-kanaal maakt, haalt snel de krantenkoppen. En zijn nieuwste is niet anders. Zondag geplaatst, heeft deze video al meer dan 200.000 views gehaald.

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page