🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / 🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

🎥 | BOKSVIDEO STERKSTE MAN EDDIE HALL: ‘Ik train om te vernietigen’

Volgend jaar zien we Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson ‘The Mountain’ in een boksring en iedereen is er nieuwsgierig naar.

Hoe zal het gevecht tussen de twee spierbonken Eddie Hall en Hafthor Bjornsson verlopen? Wie loopt er weg met de winst? Allemaal vragen die opborrelen in de hoofden van de vechtfans. Sinds Hafthor Bjornsson het wereldrecord van Eddie Hall brak voor een enkele deadlift, is de hele wereld gegrepen door de hernieuwde rivaliteit tussen het paar.

Hun rivaliteit is echter niets nieuws. Het is er al een aantal jaren en het stamt uit de tijd van hun World’s Strongest Man, en bereikte zijn hoogtepunt tijdens de 2017-editie van de competitie. Nadat Hall de overwinning had behaald, werd hij door zijn IJslandse rivaal als een cheater beschouwd. Die het verlies zeer slecht opnam en beweerde dat hij zelf van de winst was bestolen.

Felle rivaliteit

Sindsdien hebben de twee elkaar nooit meer gezien, en het is allemaal weer begonnen na ‘The Mountain’ met een deadlift van 501 kg. Waarmee Hall’s wereldrecord werd verslagen. Natuurlijk reageerde Hall door te zeggen dat hij dacht dat het niet telde omdat het niet in een wedstrijdomgeving werd gedaan. Dat leidde er vervolgens toe dat twee plotseling instemden met een boksgevecht volgend jaar in Las Vegas.

Hoewel het nog ruim een ​​jaar duurt tot het gevecht, is de anticipatie hooggespannen. Elke upload die Hall op zijn YouTube-kanaal maakt, haalt snel de krantenkoppen. En zijn nieuwste is niet anders. Zondag geplaatst, heeft deze video al meer dan 200.000 views gehaald.

Bekijk ook

Verraadt van Macho Man Randy Savage Zorgde Voor carrière Switch Jerry Lawler

De spanning was echter zo hoog dat er niet langer genoeg ruimte meer was voor beiden

McGregor zegt zoontje (3) kind terug te slaan, boze reacties ouders

Conor McGregor ligt onder vuur door een video die hij online plaatste

🎥 MMA-debuut topbokser Claressa Shields op 10 juni

Shields topbokser en de regerend WBC en WBO licht middengewicht kampioen, is klaar voor haar eerste MMA-wedstrijd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page