KATIE TAYLOR: ‘Ik laat niets over van Delfine Persoon’ – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / KATIE TAYLOR: ‘Ik laat niets over van Delfine Persoon’

KATIE TAYLOR: ‘Ik laat niets over van Delfine Persoon’

Taylor (L) en Persoon (R)

Katie Taylor beschouwt haar rematch met Delfine Persoon als het beste alternatief om zichzelf op 22 augustus te testen tegen Amanda Serrano.

De herkansing van Taylor tegenPersoon, die donderdag officieel door Matchroom Boxing werd aangekondigd, kwam relatief snel tot stand toen duidelijk werd dat Serrano niet zou instemmen om Taylor volgende maand in Engeland te bevechten.

De niet overtuigende overwinning van Taylor op Persoon in hun eerste gevecht 13 maanden geleden geeft haar veel motivatie nu de confrontatie met Serrano uit elkaar is gevallen. ‘Nu Amanda Serrano niet de strijd aangaat’, zegt Taylor.

Ik laat niets van haar over

“Ik kijk al sinds het eerste gevecht uit naar een herkansing en ik ben blij dat het gemaakt is. Het was absoluut de eerste keer heel dichtbij, maar ik voelde dat ik de overwinning verdiende en ik ben van plan geen twijfel te laten in de herkansing en laat niets heel van Persoon. ”

De Belgische Persoon wilde een rematch sinds ze haar laatste wedstrijd tegen Taylor verloren had. Taylor’s uit Ierland behield haar IBF-, WBA- en WBO-titels op 135 pond en nam de WBC-titel over van Persoon. Ze zullen vechten voor de vier titels van Taylor in hun herkansing.

Bekijk ook

Glory pakt uit: 3 titelgevechten tijdens evenement op 17 juli

Het Glory 78 evenement op 17 Juli is er een met maar liefst 3 titelgevechten

⚠️ Fury vs Joshua in gevaar: Wilder wint rechtszaak

Tyson Fury vs Anthony Joshua heeft een grote horde te overwinnen

Vader en zoon pakken tag-team WWE-titels

Afgelopen nacht stond er weer een WWE-paperview op het programma

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page