Bokslegendes Holyfield en Klitschko trainen samen voor terugkeer – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokslegendes Holyfield en Klitschko trainen samen voor terugkeer

Bokslegendes Holyfield en Klitschko trainen samen voor terugkeer

Bokslegendes Holyfield en Klitschko trainen samen voor terugkeer

Evander Holyfield voert zijn voorbereidingen op voor een terugkeer naar het boksen. De Amerikaan traint te midden van speculatie over een megageld gevecht met Mike Tyson, samen met de voormalige zwaargewicht koning Wladimir Klitschko.

Evander Holyfield traint met mede-zwaargewicht koning Wladimir Klitschko. De Amerikaan zegt een ​​sensationele terugkeer naar de sport te maken voor een trilogie gevecht met Mike Tyson.

Uit pensioen

De 58-jarige suggereerde voor het eerst sinds zijn pensionering 10 jaar geleden een terugkeer naar de ring. Holyfield onthulde vorige maand dat hij in gesprek is met Iron Mike voor een herkansing dit jaar in Dubai.

Holyfield heeft twee overwinningen op zijn 54-jarige rivaal Tyson. De tweede eindigde in diskwalificatie voor Tyson, nadat deze in het oor van zijn rivaal had gebeten.

In vorm komen

En nadat hij Tyson eind vorig jaar weer in actie had gezien tegen meervoudig gewichtskampioen Roy Jones Jr. Wil Holyfield zelf graag terugkeren en zichzelf in topvorm houden met Klitschko.

De Amerikaan plaatste vandaag na een sessie een foto van zichzelf met de 44-jarige Klitschko op Instagram. De Oekraïner is ook geïnteresseerd om terug te keren naar de ring. Hij trok zich in 2017 terug uit het boksen na een knock-out nederlaag tegen Anthony Joshua.

Bekijk ook

Adesanya houdt UFC-titel tegen Vettori in 5 ronden oorlog (video)

Aan het einde van het gevecht was het Vettori die er nog steeds van overtuigd was te hebben gewonnen.

Bruut geweld en zware knock-outs tijdens MMA-event in Mexico

Het Ikon 7 MMA evenement in LOS MOCHIS, Sinaloa, Mexico afgelopen nacht had een aantal stevige knokpartijen op het programma staan

Schiet incident MMA-evenement: Verdachte (56) opgepakt (video)

De schietpartij vond in maart plaats tijdens RIZE-vechtkampioenschappen.3f

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page