Bokskampioen neemt wraak voor verlies tegen Deontay Wilder Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokskampioen neemt wraak voor verlies tegen Deontay Wilder

Bokskampioen neemt wraak voor verlies tegen Deontay Wilder
Bokskampioen neemt wraak voor verlies tegen Deontay Wilder

Luis "King Kong" Ortiz versloeg vandaag Alexander "The Great" Flores in de eerste ronde van hun zwaargewicht bokswedstrijd.

Ortiz (32-2, 27 KOs) keerde terug naar de ring na een verlies tegen voormalig zwaargewicht kampioen Deontay Wilder afgelopen november en kwam vanaf de openingsmomenten vol in actie. Het was een perfect geplaatste loodrechte hoek naar het lichaam van Flores (18-3-1, 16 KOs) waardoor het gevecht vroeg zou eindigen.

Heftig

De stoot op de ribben kwam zo heftig aan dat Flores door de knieën ging binnen 45 seconden in de eerste ronde. Ortiz maakte indruk tijdens zijn terugkeer in de ring in het Microsoft Theater in Los Angeles.

Na de wedstrijd vertelde Ortiz dat hij met de winst op Flores zijn verlies tegen Wilder recht heeft gezet en het als een soort van wraak ziet. In het co-main event scoorde zwaargewicht Frank "The Cuban Flash" Sanchez (16-0, 12 KOs), een vierde ronde knock-out overwinning op Brian Howard (15-4, 12 KOs).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws