KNOCK-OUT VIDEO: Deontay Wilder pakt winst op Luis Ortiz Nieuws
Nieuws

KNOCK-OUT VIDEO: Deontay Wilder pakt winst op Luis Ortiz

KNOCK-OUT VIDEO: Deontay Wilder pakt winst op Luis Ortiz

Deontay Wilder keerde terug naar MGM Grand Arena in Las Vegas in een rematch met Luis Ortiz.

Wilder die in 2020 met Tyson Fury wordt geconfronteerd, zette alles op het spel met rematch tegen de Cubaanse bokser en met name zijn kans om de zwaargewicht divisie te verenigen. Het gevecht van zaterdagnacht kwam maar langzaam op start.

Dat gezegd hebbende, had Luis Ortiz zijn voorsprong in volume gebruikt om Wilder tijdens de eerste zes ronden onder druk te zetten. In ronde zeven veranderde alles echter dankzij de surrealistische kracht van Deontay Wilder. De regerend kampioen verbindt zich met een enorme stoot die Ortiz halverwege de zevende ronde op het doek liet crashen.

Miljoenen

Dt betekentnog een hoogtepunt van de reeks overwinningen voor de regerend zwaargewicht kampioen van de WBC, die naar verwachting Tyson Fury dus opnieuw zal treffen. De verwachtingen voor de rematch met Fury zijn hoog, en zal miljoenen gaan opleveren.

Ortiz nam het eerst op tegen de Wilder begin 2018 en gaf Wilder een straffende zevende ronde wedstrijd voordat de Amerikaan zich hergroepeerde in de achtste en negende om een tiende ronde TKO winst te pakken in New York.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws