Bokskampioen Jamel Herring test positief op coronavirus
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen Jamel Herring test positief op coronavirus

Bokskampioen Jamel Herring test positief op coronavirus

Top Rank Boxing verliest nog een headliner omdat wereldkampioen Jamel Herring positief getest is op COVID-19. Herring zou op 2 juli zijn WBO-titel verdedigen tegen Jonathan Oquendo.

Herring melde het nieuws zelf op social media; “Vorige week heb ik positief getest op COVID-19. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is echter dat ik me goed voel en mezelf geïsoleerd heb totdat ik een gezondheidsverklaring ontvang. Mijn WBO Junior Lightweight wereldtitel verdediging tegen Jonathan Oquendo wordt verzet,” schreef Herring.

Dit is de tweede headliner op een Top Rank event in Las Vegas dat vanwege het coronavirus wordt verzet. Vorige week werd Jose Pedraza vs. Mikkel LesPierre geschrapt op de dag van de wedstrijd toen de manager van LesPierre positief testte opCOVID-19.

Verplicht binnen blijven

De manager van LesPierre testte achteraf negatief bij een hertest. Top Rank heeft managers sindsdien verbannen Las Vegas in te gaan en verplicht in het hotel te blijven. Over het algemeen heeft Top Rank vier gevechtenmoeten schrappen door het coronavirus.

Waaronder een vals positief van Mikaela Mayer toen ze op 9 juni zou vechten tegen Helen Joseph. Achteraf bleek ook Mayer negatief te zijn op het virus. Het gevecht van Herring zal naar verwachting worden verplaatst naar 14 juli aanstaande.

Bekijk ook

Welterusten! Boksdebutant scoort ‘KO’ van het jaar (video)

Antoine Cobb scoorde in zijn eerste prof bokswedstrijd een dikke knock-out.

Tyson Fury’s volgende gevecht in de maak! ‘In maart de ring in’

Eerder deze maand heeft de Brit met succes zijn titel verdedigd tegen Deontay Wilder in hun derde ontmoeting.

UFC-ster McGregor! ‘Probleem is op te lossen’

De vechter heeft niet allen verstand van knokken

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page