Bokskampioen Jamel Herring test positief op coronavirus – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Bokskampioen Jamel Herring test positief op coronavirus

Bokskampioen Jamel Herring test positief op coronavirus

Top Rank Boxing verliest nog een headliner omdat wereldkampioen Jamel Herring positief getest is op COVID-19. Herring zou op 2 juli zijn WBO-titel verdedigen tegen Jonathan Oquendo.

Herring melde het nieuws zelf op social media; “Vorige week heb ik positief getest op COVID-19. Dat is het slechte nieuws. Het goede nieuws is echter dat ik me goed voel en mezelf geïsoleerd heb totdat ik een gezondheidsverklaring ontvang. Mijn WBO Junior Lightweight wereldtitel verdediging tegen Jonathan Oquendo wordt verzet,” schreef Herring.

Dit is de tweede headliner op een Top Rank event in Las Vegas dat vanwege het coronavirus wordt verzet. Vorige week werd Jose Pedraza vs. Mikkel LesPierre geschrapt op de dag van de wedstrijd toen de manager van LesPierre positief testte opCOVID-19.

Verplicht binnen blijven

De manager van LesPierre testte achteraf negatief bij een hertest. Top Rank heeft managers sindsdien verbannen Las Vegas in te gaan en verplicht in het hotel te blijven. Over het algemeen heeft Top Rank vier gevechtenmoeten schrappen door het coronavirus.

Waaronder een vals positief van Mikaela Mayer toen ze op 9 juni zou vechten tegen Helen Joseph. Achteraf bleek ook Mayer negatief te zijn op het virus. Het gevecht van Herring zal naar verwachting worden verplaatst naar 14 juli aanstaande.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page