Bokskampioen Canelo Alvarez dit voorjaar terug in de ring Nieuws
Nieuws

Bokskampioen Canelo Alvarez dit voorjaar terug in de ring

Bokskampioen Canelo Alvarez dit voorjaar terug in de ring
Bokskampioen Canelo Alvarez dit voorjaar terug in de ring

Het volgende gevecht van Canelo Alvarez zal waarschijnlijk plaatsvinden op 2 mei dit jaar.

De terugkeer van Alvarez bij de Cinco De Mayo-vakantie, die volgens Golden Boy Promotions-president Eric Gomez een traditionele datum is geworden voor de Mexicaanse superster om de ring te betreden.

"Dat is zijn weekend," zei Gomez, die zegt dat de locatie nog moet worden bepaald. Hij voegde eraan toe dat hij en Alvarez (53-1-2, 36 KO's) ergens deze maand elkaar zullen ontmoeten om meer details te bespreken. Op 2 november, scoorde Alvarez een 11e-ronde overwinning op Sergey Kovalev om de WBO licht zwaargewicht titel te veroveren.

Genoeg tegenstanders te vinden

WBA super middengewicht titlist Callum Smith en WBO titelhouder Billy Joe Saunders zijn logische opties, aangezien ze niet alleen wereldkampioen zijn in de divisie, maar ook zijn afgestemd op DAZN, met wie Alvarez een exclusief contract heeft. "We sluiten niemand uit; iedereen, zelfs op een ander gewicht "

"Vanwege de status die Alvarez in de sport heeft, heeft hij meer flexibiliteit en hefboomwerking in termen van zijn opties, "zegt Gomez. De realiteit is dat Alvarez boksers kan verleiden om tegen hem de ring in te gaan, al was het alleen al om de wereldwijde aandacht en de grote sommen geld die er te verdienen zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws