Boksicoon Chavez (58) keert na 16 jaar terug voor laatste gevecht Nieuws
Nieuws

Boksicoon Chavez (58) keert na 16 jaar terug voor laatste gevecht

Boksicoon Chavez (58) keert na 16 jaar terug voor laatste gevecht

Julio Cesar Chavez het 58 jarige Mexicaans boksicoon maakt zich klaar voor laatste gevecht tegen Hector Camacho Jr (42).

Boksicoon Chavez staat bekend als een van de grootste boksers ooit uit Mexico. In 2005 ging de Mexicaanse boksgrootheid met pensioen. Wel bleef hij actief door af en toe een demo wedstrijd te boksen.

Nu is de meervoudig kampioen klaar om een laatste prof liefdadigheid gevecht te voeren en wel tegen de Puerto Ricaanse Camacho. Het tweetal, dat in 1992 al tegenover elkaar stond, staat op zaterdag 19 juni in het Jalisco Stadion in Guadalajara in de boksring.

Meer bekende namen

De zoon van Chavez, Julio Cesar Jr zal ook op het event boksen ​​tegen Canelo Alvarez's broer Ramon. Canelo domineerde de beroemde Chavez Jr. in 2017 en maakte zo een einde aan hun bittere rivaliteit.

Chavez Sr. stond tijdens zijn carrière tegenover andere grote namen zoals Pernell Whitaker, Oscar De La Hoya en Camacho. Chavez won wereldtitels op super-vedergewicht, lichtgewicht en licht-weltergewicht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws