Bokser Kiko Martinez: 'Gezicht kapot door kopstoten van Josh Warrington' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokser Kiko Martinez: 'Gezicht kapot door kopstoten van Josh Warrington'

Bokser Kiko Martinez: 'Gezicht kapot door kopstoten van Josh Warrington'

Kiko Martinez kreeg afgelopen zaterdag op meer dan één manier een pak slaag toen de Spanjaard zijn IBF-vedergewicht titel verloor aan Josh Warrington. Martinez verdedigde de titel die hij eerder won van Warrington. Maar werd vanaf het begin vernietigd, helaas niet alleen door stoten van Warrington.

In de nasleep plaatste Martinez een foto van zijn gezicht die een gruwelijke puinhoop was door de voorwaartse bewegingen van het voorhoofd van zijn tegenstander. Consistent gebruik van het hoofd door Warrington was volgens experts misselijkmakend om te zien.

Schandalig

Het werd op de een of andere manier toegestaan ​​door de Britse scheidsrechter Marcus McDonnell zonder enige punten aftrek van het totaal van Warrington. Sociale media worden overspoeld met kritiek gericht op Warrington (gaat door onder video).

Ook de organisatoren van het evenement, de functionarissen en de omroepen omdat ze de betekenis van wat er gebeurde niet hebben erkend. Warrington zelf brak zijn kaak door een stoot van Martinez en is inmiddels geopereerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws