Wraak: Warrington breekt kaak bij 'KO' winst op Martinez (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

Wraak: Warrington breekt kaak bij 'KO' winst op Martinez (video)

Wraak: Warrington breekt kaak bij 'KO' winst op Martinez (video)

Josh Warrington nam wraak door met een verbluffende knock-out Kiko Martinez te verslaan en de IBF-vedergewicht titel terug te winnen gisteravond. Wel brak Warrington zijn kaak zo zegt promotor Eddie Hearn.

Iets meer dan 13 maanden na het verliezen van de IBF-vedergewicht titel aan Martinez, heeft Warrington deze teruggewonnen. Door een verbluffende knock-out overwinning op Martinez in de Leeds Arena, Engeland.

Titel terug

Warrington bestempelde de wedstrijd als de belangrijkste van zijn leven en vocht er zeker zo ook voor toen hij Martinez versloeg na zeven ronden. Het was de eerste keer dat Warrington terug was in de Leeds Arena sinds hij Sofiane Takoucht in oktober 2019 binnen twee rondes knock-out sloeg.

Warrington was extreem agressief vanaf de eerste bel, maar, belangrijker nog, ongelooflijk nauwkeurig en hij had Martinez in de eerste ronde neer met een felle rechterhand. Toch bleek een stoot van Martinez fataal voor de kaak van Warrington die een breuk opliep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws