Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst Nieuws
Nieuws

Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst

Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst
Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst

De weltergewicht clash tussen IBF 147-pond kampioen Errol Spence Jr. en WBC-kampioen Shawn Porter wordt verplaatst.

Aanvankelijk zou de bokswedstrijd plaatsvinden op 3 augustus aanstaande in in Brooklyn, New York. De kaart van 3 augustus tijdens Premier Boxing Champions op Fox zal nog steeds plaatsvinden, maar zonder Spence en Porter. Geruchten gaan dat het gevecht of eerder, dan wel in de herfst plaats zal vinden.

Hopelijk is dit geen teken dat het gevecht tussen Spence en Porter in de problemen is geraakt. Er gaan geruchten dat Porter en zijn trainer / vader Kenny Porter willen dat het gevecht met Spence wordt getoond op Fox Sports pay-per-view.

Geen grote bekendheid

Gegeven het feit dat het potentiële gevecht tussen Mikey Garcia en Danny Garcia naar verwachting pay-per-view zal zijn, ziet het er vreemd uit voor de weltergewicht eenwordingsstrijd tussen de ongeslagen Spence (25-0, 21 KOs) en Porter (30-2 -1, 17 KOs) en deze gratis te tonen op de reguliere zender van

ZIE OOK >> Steeds meer sportscholen zetten de deuren in de nacht open met ramadan

Een ander probleem wat zich voordoet, is dat Porter geen grote naam is als Mikey Garcia. Als zodanig kan Spence vs. Porter mogelijk niet veel PPV geld opleveren. Wat de verkoop zou kunnen belemmeren is de laatste slechte prestatie van Porter. Hij verloor op 9 maart zijn verplichte uitdager Yordenis Ugas, dit zou veel fans in de weg staan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws