Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst

Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst

Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst

De weltergewicht clash tussen IBF 147-pond kampioen Errol Spence Jr. en WBC-kampioen Shawn Porter wordt verplaatst.

Aanvankelijk zou de bokswedstrijd plaatsvinden op 3 augustus aanstaande in in Brooklyn, New York. De kaart van 3 augustus tijdens Premier Boxing Champions op Fox zal nog steeds plaatsvinden, maar zonder Spence en Porter. Geruchten gaan dat het gevecht of eerder, dan wel in de herfst plaats zal vinden.

Hopelijk is dit geen teken dat het gevecht tussen Spence en Porter in de problemen is geraakt. Er gaan geruchten dat Porter en zijn trainer / vader Kenny Porter willen dat het gevecht met Spence wordt getoond op Fox Sports pay-per-view.

Geen grote bekendheid

Gegeven het feit dat het potentiële gevecht tussen Mikey Garcia en Danny Garcia naar verwachting pay-per-view zal zijn, ziet het er vreemd uit voor de weltergewicht eenwordingsstrijd tussen de ongeslagen Spence (25-0, 21 KOs) en Porter (30-2 -1, 17 KOs) en deze gratis te tonen op de reguliere zender van

ZIE OOK >> Steeds meer sportscholen zetten de deuren in de nacht open met ramadan

Een ander probleem wat zich voordoet, is dat Porter geen grote naam is als Mikey Garcia. Als zodanig kan Spence vs. Porter mogelijk niet veel PPV geld opleveren. Wat de verkoop zou kunnen belemmeren is de laatste slechte prestatie van Porter. Hij verloor op 9 maart zijn verplichte uitdager Yordenis Ugas, dit zou veel fans in de weg staan.

Bekijk ook

Boks video: Sergey Kovalev slaat Anthony Yarde knock-out

Anthony Yarde produceerde een dapper gevecht tegen Sergey Kovalev voordat hij werd uitgeschakeld in de 11e ronde van hun WBO licht-zwaargewicht titelgevecht in Chelyabinsk.

Andy Ruiz Jr toch akkoord met rematch Anthony Joshua

Het spande er nog even om maar Andy Ruiz Jr is dan toch eindelijk akkoord met een rematch tegen Anthony Joshua op 7 december.

Bare Knuckle boksen: Artem Lobov en Jason Knight ‘rematch’

Artem Lobov en Jason Knight vochten eerst op Bare Knuckle Fighting Championship 5.