Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst

Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst

Boksen: Errol Spence Jr vs Shawn Porter wordt verplaatst

De weltergewicht clash tussen IBF 147-pond kampioen Errol Spence Jr. en WBC-kampioen Shawn Porter wordt verplaatst.

Aanvankelijk zou de bokswedstrijd plaatsvinden op 3 augustus aanstaande in in Brooklyn, New York. De kaart van 3 augustus tijdens Premier Boxing Champions op Fox zal nog steeds plaatsvinden, maar zonder Spence en Porter. Geruchten gaan dat het gevecht of eerder, dan wel in de herfst plaats zal vinden.

Hopelijk is dit geen teken dat het gevecht tussen Spence en Porter in de problemen is geraakt. Er gaan geruchten dat Porter en zijn trainer / vader Kenny Porter willen dat het gevecht met Spence wordt getoond op Fox Sports pay-per-view.

Geen grote bekendheid

Gegeven het feit dat het potentiële gevecht tussen Mikey Garcia en Danny Garcia naar verwachting pay-per-view zal zijn, ziet het er vreemd uit voor de weltergewicht eenwordingsstrijd tussen de ongeslagen Spence (25-0, 21 KOs) en Porter (30-2 -1, 17 KOs) en deze gratis te tonen op de reguliere zender van

ZIE OOK >> Steeds meer sportscholen zetten de deuren in de nacht open met ramadan

Een ander probleem wat zich voordoet, is dat Porter geen grote naam is als Mikey Garcia. Als zodanig kan Spence vs. Porter mogelijk niet veel PPV geld opleveren. Wat de verkoop zou kunnen belemmeren is de laatste slechte prestatie van Porter. Hij verloor op 9 maart zijn verplichte uitdager Yordenis Ugas, dit zou veel fans in de weg staan.

Bekijk ook

Tyson Fury onthuld: Volgende bokswedstrijd in New York

Tyson Fury heeft de Verenigde Staten omarmd en zal opnieuw vechten in New York, nog voor een rematch met Deontay Wilder.

Treurig nieuws: Boxing ’82 boksicoon ‘Opa Hekkie’ overleden

Na het eerdere overlijden van de oprichter Frans van den Heerik van de befaamde boksschool Boxing '82, is nu ook assistent trainer ‘Opa Hekkie’ overleden.

VIDEO: Tyson Fury snel klaar met tegenstander Tom Schwarz

https://youtu.be/RIB5nVs4Se8
Zoals al werd verwacht had de meervoudig zwaargewicht kampioen bokse, Tyson Fury geen zware klus aan tegenstander Tom Schwarz