Boksicoon Butterbean (53) daagt Jake Paul uit: 'In beste vorm ooit'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boksicoon Butterbean (53) daagt Jake Paul uit: ‘In beste vorm ooit’

Boksicoon Butterbean (53) daagt Jake Paul uit: ‘In beste vorm ooit’

Boksicoon Butterbean (53) daagt Jake Paul uit: 'In beste vorm ooit'

Eric ‘Butterbean’ Esch kijkt naar een laatste terugkeer naar de ring met Jake Paul in het vizier van de bokslegende nadat hij op 55-jarige leeftijd in zijn “beste vorm ooit” is. De voormalige zwaargewicht is sinds 2013 met pensioen uit de vechtgame, maar kijkt uit naar een terugkeer naar de ring volgend jaar.

inmiddels werkt Butterbean samen met ex-WWE-ster Diamond Dallas Page, die zijn eigen yogabedrijf heeft. Het lijkt erop dat Butterbean veel van zijn overgewicht heeft verloren welke ontstond nadat hij zijn handschoenen had opgehangen.

Ik ben er klaar voor

Butterbean ging naar sociale media en zei: “Ik ben aan het vechten tegen mijn gewicht. Je zult naar mijn podcast moeten luisteren om erachter te komen hoeveel ik precies ben afgevallen, maar ik heb dit al meer dan 20 jaar niet gewogen, dus dat geeft je een idee.” Lees verder onder video.

,,De grote aankondiging is dat ik nog een laatste gevecht ga voeren. Het zal over een jaar zijn. Jake Paul, als je er klaar voor bent, ben ik hier voor jou, mijn vriend. Laten we beginnen, ik en jij Jake Paul .

,,Ik wed dat het een geweldig gevecht zou zijn. Nadat je hebt gezegd wat je over mij in het tijdschrift hebt gezegd, ben ik klaar om met je te vechten. Ben je er klaar voor? Ik denk het niet.” Of Jake Paul op het aanbod ingaat lijkt niet waarschijnlijk. Deze aast op gevechten met huidige topsterren zoals Conor McGregor.

Bekijk ook

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4.

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing voortaan te zien op videoland: ‘Einde PPV’

Glory Kickboxing kondigt vandaag aan dat de evenementen van de grootste kickboksorganisatie voortaan te zien zullen zijn via RTL/Videoland.

Ex-voetballer Andrew Mikkelsen mept rivaal KO! 'Trappen kan hij ook' (video)

Ex-voetballer mept rivaal KO! ‘Trappen kan hij ook’ (video)

Andrew Mikkelsen voormalig aftrap specialist bij het BYU Cougars footballteam nam zaterdag deel aan zijn vierde MMA-gevecht.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page