Home / Nieuws / Boks Nieuws / Boks video: Manny Pacquiao te sterk voor Keith Thurman

Boks video: Manny Pacquiao te sterk voor Keith Thurman

Manny Pacquiao stond zaterdagnacht in Las Vegas voor de WBA weltergewicht titel tegenover Keith Thurman.

Er zijn niet veel 40-jarige boksers geweest in de lange en legendarische geschiedenis van het boksen die in staat waren om het tempo vol te houden dat Pacquiao heeft. Pacquiao bewees dat leeftijd slechts een getal is met een van zijn beste prestaties in het afgelopen decennium.

Pacquiao liet Thurman in de eerste ronde met een harde rechtse hoek vallen, en bracht hem later tijdens de 10e in de problemen met een vernietigende stoot naar de solar plexus waardoor Thurman het onderspit moest delven.

Nipte overwinning

Thurman won al zijn partijen voorafgaand aan zin clash met de Filippijn, maar hij had nog nooit tegen iemand van het kaliber van Pacquiao gevochten. “Hij deed zijn best,” zei Pacquiao, na afloop van de wedstrijd. “Hij is een goede bokser.”

ZIE OOK>> Dereck Chisora sloopt Poolse tegenstander met knock-out

Toch kwam Thurman tekort tegen Pacquiao die wint op split decision, jury leden Dave Moretti en Tim Cheatham hadden het 115-112 voor Pacquiao, terwijl Glenn Feldman voor Thurman 114-113 had.

Bekijk ook

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

Anthony Joshua zeker dat hij Wilder en Fury zal verslaan

HUH?: The Simpsons voorspelde uitslag Joshua Vs Ruiz Jr. II

Tekenfilm iconen 'The simpsons' worden wel vaker in verband gebracht als voorspellers van wereldgebeurtenissen.

Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Dat de volgens sommige achterblijvende bokskwaliteiten van Anthony Joshua zaterdagvond in Saudi Arabië, sommige personen op de zenuwen werkte was op social media goed te zien.