Home / Nieuws / Boks Nieuws / Knock-out video: Dereck Chisora sloopt Poolse tegenstander

Knock-out video: Dereck Chisora sloopt Poolse tegenstander

Dereck Chisora vernietigde Artur Szpilka met een verbluffende tweede ronde knock-out zaterdagavond in Londen.

De knock-out van sloopkogel Chisora was zo heftig dat Pool staande bewusteloos was en sliep nog voordat hij het canvas raakte. De cultheld Chisora brengt nieuw leven in zijn carrière als een serieuze bedreiging aan de top van een drukke zwaargewicht divisie.

De Brit, 35, die zijn renaissance voortzet sinds hij vorig jaar abrupt werd tegengehouden door Dillian Whyte, snelde als een stier uit zijn hoek na de eerste bel naar zijn tegenstander.

Niet gered door de bel

Maar een voorzichtige Szpilka vermeed het spervuur van stoten even. Maar in een volle O2-arena, reageerde Chisora op de perfecte manier: Szpilka knock-out sloeg, die kort door zijn benen zakte, voordat hij rechtop tegen de touwen bleef staan.

Uiteindelijk zeeg de Pool ineen als een vaatdoek en beleef op het canvas liggen. Na de wedstrijd zei Chisora: “Ik ben 35, ik heb nog steeds het gevoel dat ik 16 ben. Zolang het Britse volk me zo steunt, blijf ik vechten. “

Bekijk ook

HUH?: The Simpsons voorspelde uitslag Joshua Vs Ruiz Jr. II

Tekenfilm iconen 'The simpsons' worden wel vaker in verband gebracht als voorspellers van wereldgebeurtenissen.

Blote vuist bokslegende scheld Anthony Joshua verrot (video)

Dat de volgens sommige achterblijvende bokskwaliteiten van Anthony Joshua zaterdagvond in Saudi Arabië, sommige personen op de zenuwen werkte was op social media goed te zien.

Bekende bokser noemt Anthony Joshua ‘namaak’ Klitschko

De tegenvallende bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en Andy Ruiz Jr, scoorde niet veel punten