Home / Nieuws / Boks Nieuws / ANTHONY JOSHUA BLESSURE: Bokspromotor Eddie Hearn reageert

ANTHONY JOSHUA BLESSURE: Bokspromotor Eddie Hearn reageert

Eddie Hearn over de blessure van Anthony Joshua

Maandag werd door enkele leidende Engelse kranten gemeld dat boksgigant Anthony Joshua geblesseerd was geraakt in de training.

Joshua is minder dan een week verwijderd van zijn rematch van de wereld zwaargewicht titel met Andy Ruiz Jr, maar er is vrees dat zijn voorbereidingen zijn opgeschort door een blessure opgelopen in de training.

Bokspromotor Eddie Hearn heeft dinsdag de kwade geruchten echter naar het land der fabelen verwezen en zegt over Joshua: “hij kan gewoon boksen”. Hij bereidt zich voor op zijn zwaargewicht krachtmeting met Ruiz zaterdag.”

Roddels en achterklap

Geruchten circuleerden maandag nadat berichten van World Boxing News suggereerden dat Joshua gewond was geraakt in het trainingskamp. Soortgelijke geruchten achtervolgden Joshua’s laatste gevecht met Ruiz Jr in juni, nadat World Boxing News toen ook beweerde dat hij een blessure had.

Hearn vertelde Behind The Gloves: “Het is niet eens de moeite waard om te antwoorden, maar de waarheid is dat hij een geweldig trainingskamp heeft gehad.” Waarom World Boxing News voor de tweede keer een dergelijk bericht naar buiten brengt is niet

Bekijk ook

WBO beveelt Anthony Joshua om tegen Oleksandr Usyk te boksen

Het hoge woord is er uit, de WBO heeft Anthony Joshua bevolen om zijn wereldtitel te verdedigen tegen Oleksandr Usyk.

HOE DAN: Bokskampioen Tyson Fury is een 1-mans leger

Op 22 februari staat meervoudig bokskampioen Tyson Fury voor de tweede keer tegenover Deontay wilder.

ZENBOKSEN: ‘Sla je leeg en laadt daarna weer op’

Er komen steeds meer vormen van boks gerelateerde trainingen op de markt