'Brute power!' Boksicoon Joshua laat explosieve stootkracht zien (video) Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Brute power!' Boksicoon Joshua laat explosieve stootkracht zien (video)

'Brute power!' Boksicoon Joshua laat explosieve stootkracht zien (video)

Anthony Joshua toonde zijn explosieve slagkracht voor zijn fans in Watford door het op te nemen tegen een boksmachine. De 32-jarige bokser nam een dag vrij van de training terwijl hij zich voorbereidt op zijn langverwachte rematch met Olesksandr Usyk.

Boksicoon Joshua is van plan om zijn zwaargewicht titels terug te winnen na zijn nederlaag in september 2021 tegen Usyk. Maar de bokser genoot van een dagje buiten de sportschool. Terwijl hij samen met vrienden en familie op een bijeenkomst van de Clean Hearts Community aanwezig was.

Brute kracht

Joshua werd aangespoord om te pronken met zijn boksvaardigheden te laten zien op een boksmachine. En Joshua stelde niet teleur met een verbluffende score van 887. Daarna wendde hij zich tot de camera en brulde "Watford's winning".

Later op de middag omringde de steeds groter wordende schare fans de lokale boksheld terwijl hij een motiverende toespraak hield in de glorieuze zon van Hertfordshire. Clean Hearts Community de stichting opgericht door Joshua en vrienden.

Deze organiseerde gisteren een gratis Easter Tea Party. Terwijl de kinderen genoten van het zoeken naar paaseieren, het schminken, de kinderboerderij en de springkastelen, genoot AJ van de rust met het gezin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws