AFGELAST: WBC-bokstitelgevecht Shields vs. Habazin vervalt Nieuws
Nieuws

AFGELAST: WBC-bokstitelgevecht Shields vs. Habazin vervalt

AFGELAST: WBC-bokstitelgevecht Shields vs. Habazin vervalt
AFGELAST: WBC-bokstitelgevecht Shields vs. Habazin vervalt

Het geplande WBC-bokstitelgevecht tussen Claressa Shields en Ivana Habazin gaat niet plaatsvinden.

Het gevecht is geschrapt na een incident bij de weging afgelopen vrijdag, waar Habazin's trainer Bashir Ali naar verluidt van achteren werd aangevallen, hij is na het incident naar het ziekenhuis vervoerd. De laatste update was dat hij op weg was naar Detroit voor gezichtschirurgie.

ZIE OOK: Trainer in elkaar geslagen: Titelgevecht Shields vs. Habazin in gevaar?

Habazin die compleet overstuur was heeft besloten om zich terug te trekken uit het gevecht met Shields. Het gevecht zou plaatsvinden voor de vacante 154-pond titel, waarbij Shields op zoek was naar een wereldtitel in een derde gewichtsklasse, nadat ze dat al had gedaan op 168 en 160.

Erg irritant

De coach van Habazin werd aangevallen terwijl deze in een verbale woordenwisseling geraakt was met een teamlid van Shields. "Haar coach was echt respectloos, maar dat maakt het nog steeds niet goed, wat er ook gebeurde," zei Shields. "Ik heb niemand verteld die bij me was om iets te doen. Het was niemand van mijn team, " zegt Shields.

De show zal doorgaan met twee gevechten, een met weltergewicht talent Jaron Ennis tegen Demian Daniel Fernandez, de andere met zwaargewicht Jermaine Franklin tegen Pavel Sour.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws