Boek Mike Passenier: 'Breuk met Badr heeft toch pijn gedaan' (video) Nieuws
Nieuws

Boek Mike Passenier: 'Breuk met Badr heeft toch pijn gedaan' (video)

Boek Mike Passenier: 'Breuk met Badr heeft toch pijn gedaan' (video)

In het recent uitgebrachte boek over de top kickboks trainer Mike Passenier staan een aantal onthullende zaken.

In de biografie die geschreven is door journalist Wilson Boldewijn krijgt de lezer een kijkje in het leven van Passenier, die grote bekendheid verwierf als de trainer van Badr Hari. Niet alleen de positieve kant van de sport wordt belicht, ook de connectie met het criminele milieu waar de vechtsport wereld tegen aan schurkt komt naar voren.

In een interview met AT5 spraken Boldewijn en Passenier over het boek, de achtergronden en het ontstaan. In het boek is onder andere te lezen hoe Passenier zijn vechters open en eerlijk tegemoet treedt. Passenier is ook open over de individuen die bij hem trainden uit het criminele circuit, zoals een Willem Holleeder en Gwenette Martha.

Een boek voor iedereen

Eerder dit jaar stopte de samenwerking tussen Badr en Passenier, dit werd op het laatste moment voor dat het boek naar de drukker ging nog toegevoegd. In het interview zegt Passenier dat de breuk met Badr toch pijn heeft gedaan, ook al zijn beide als goede vrienden uit elkaar gegaan.

Het mag uniek genoemd worden dat een top trainer als Passenier zo open is naar de buitenwereld, dit markeert ook wie hij is, wat je ziet is wat je krijgt. Het boek is niet alleen voor de kickboks fans geschreven, "het is dan ook geschreven als een document waarin toekomstige generaties kunnen lezen hoe het er in de twintigste eeuw aan toe ging," zegt Boldewijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws