Bodybuilder aan puin getrapt door kickbokser: 'Incasseren ho maar' (video) Nieuws
Nieuws

Bodybuilder aan puin getrapt door kickbokser: 'Incasseren ho maar' (video)

Bodybuilder aan puin getrapt door kickbokser: 'Incasseren ho maar' (video)

Masato Kobayashi de bekende Japanse kickbokser werd uitgedaagd door bodybuilder Naotaka Yokokawa om te zien wie er het beste kon incasseren. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd en Kobayashi ging dan ook graag de uitdaging aan.

Legende Kobayashi is een Japanse kickbokser. Hij was ISKA wereldkampioen in het weltergewicht onder Oosterse regels en was de winnaar van het K-1 World MAX-toernooi in 2003 en 2008. Daarnaast behaalde hij de finale van dit toernooi in 2004 en 2007.

Kan niet incasseren

Naotaka Yokokawa is een van de bekendste bodybuilders uit Japan en deed onder andere mee aan de IFBB World Bodybuilding Championships. Echter wilde hij zijn spieren wel eens testen tegen Kobayashi. Daar zal de spierbonk wel flink spijt van hebben.

Alles werd uit de kast gehaald om te laten zien waar beider lichamen tegen bestand zijn. Low-kicks en leverstoten. Deze bleken allemaal teveel te zijn voor de bodybuilder. Terwijl Kobayashi het allemaal lachend incasseerde.......

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws