Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist
Home / Nieuws / Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist

Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist

Hector Lombard en Tyron Woodley raakten in een verhitte confrontatie over een meisje op BKFC 19 afgelopen vrijdag in Florida. Lombard, een voormalig Bellator-kampioen en huidige BKFC-titelhouder, had blijkbaar een rekening te vereffenen met de voormalige UFC-kampioen en besloot Woodley tijdens het evenement te confronteren.

Oog in oog stonden Lombard en Woodley die verward leek te zijn door het hele incident. De vriendin van Lombard had zich bezeerd tijdens een training en Woodley had haar aangeboden te verzorgen. Alhoewel het incident al enige tijd terug was zat het Lombard niet lekker. toen hij Woodley spotte ging deze alsnog verhaal halen wat bijna uitmondde in meer.

Woodley besloot dat het beter was om weg te lopen en zo erger te voorkomen. ,,Na zoveel jaren kreeg ik eindelijk deze clown Tyron W in het vizier”, schreef Lombard. ,,Hij riep me over de ring, zwaaiend enz. Ik vroeg hem langs te komen, dus deed hij dat. Toen hij dat eenmaal deed, wilde ik hem in het gezicht slaan, maar ik hield mezelf in omdat ik respect heb voor [BKFC-president] David Feldman.

Bekijk ook

Man beet vechter (16) stuk uit oor! ‘ Hij wilde mij neersteken’

Alex Williams de 16-jarige MMA-vechter kwam afgelopen week in het nieuws!

Beruchte ‘Russische Mike Tyson’ eerder uit de cel

De bokser zat een celstraf van 10 jaar uit

Overeem waarschuwt Verhoeven! ‘Ik kom voor je titel’

Op 23 oktober staan de twee grootste vechters ooit tegenover elkaar in het Gelredome, Arnhem tijdens Collision 3.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page