Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist Nieuws
Nieuws

Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist

Blijf van mijn wijf! Vechter Lombard wil met Woodley op de vuist

Hector Lombard en Tyron Woodley raakten in een verhitte confrontatie over een meisje op BKFC 19 afgelopen vrijdag in Florida. Lombard, een voormalig Bellator-kampioen en huidige BKFC-titelhouder, had blijkbaar een rekening te vereffenen met de voormalige UFC-kampioen en besloot Woodley tijdens het evenement te confronteren.

Oog in oog stonden Lombard en Woodley die verward leek te zijn door het hele incident. De vriendin van Lombard had zich bezeerd tijdens een training en Woodley had haar aangeboden te verzorgen. Alhoewel het incident al enige tijd terug was zat het Lombard niet lekker. toen hij Woodley spotte ging deze alsnog verhaal halen wat bijna uitmondde in meer.

Woodley besloot dat het beter was om weg te lopen en zo erger te voorkomen. ,,Na zoveel jaren kreeg ik eindelijk deze clown Tyron W in het vizier", schreef Lombard. ,,Hij riep me over de ring, zwaaiend enz. Ik vroeg hem langs te komen, dus deed hij dat. Toen hij dat eenmaal deed, wilde ik hem in het gezicht slaan, maar ik hield mezelf in omdat ik respect heb voor [BKFC-president] David Feldman.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws