Bizar: UFC-vechter Alex Oliveira gewond door aanslag met granaat Nieuws
Nieuws

Bizar: UFC-vechter Alex Oliveira gewond door aanslag met granaat

Bizar: UFC-vechter Alex Oliveira gewond door aanslag met granaat
Bizar: UFC-vechter Alex Oliveira gewond door aanslag met granaat

UFC weltergewicht Alex Oliveira raakte gewond bij een bizar incident op kerstavond in Brazilië"

Het nieuws werd naar buiten gebracht via MMAFighting, die bevestigde dat "Cowboy" op kerstavond benzine ging kopen voor de auto van zijn moeder, toen hij leden van zijn familie zag die betrokken waren bij een woordenwisseling.

Momenten nadat Alex Oliveira zijn auto stopte en stopte, werd een granaat in zijn richting gegooid waardoor de UFC-vechter aan zijn voet en been gewond raakte.

Wapentuig

Alex Oliveira sprak met TV Rio Sul over het vreselijke incident.

'Er kwam een vent naar voren die een pistool op het gezicht van mijn neef richtte, en toen begonnen mensen elkaar te duwen,' vertelde Oliveira de website. "

"Ze hadden machetes, messen en een granaat. Ze gooiden de granaat in mijn richting. Fragmenten vlogen rond en raakte mijn been en voet. "

Operatie

Alex Oliveira werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht waar hij een kleine operatie aan zijn been onderging om de granaatfragmenten te verwijderen.

"Cowboy" vocht voor het laatst op 8 december en verloor in de tweede ronde tegen Gunnar Nelson in Toronto, Canada. Het Braziliaanse weltergewicht had na het gevecht 38 hechtingen op zijn voorhoofd nodig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws