Bij Tatneft kun je alleen winnen via een knockout! Nieuws
Nieuws

Bij Tatneft kun je alleen winnen via een knockout!

Bij Tatneft kun je alleen winnen via een knockout!

Tatneft verzamelt het beste van verschillende soorten vechtsporten in haar nieuwe seizoen

28 maart 2018 begint een nieuw, elfde seizoen, "Gevechten volgens de regels van TNA" voor de Tatneft Cup, in het ijspaleis van Tatneft Arena, de stad Kazan, de Republiek Tatarije (het tweede toernooi zal worden gehouden op 12 april). Het project wordt beschouwd als een van de grootste projecten in de wereld van gevechtskunsten in Rusland, GOS-landen, Europa. "Gevechten volgens de regels van de TNA" verzamelt het beste van verschillende soorten vechtsporten. Vertegenwoordigers van Thais boksen, Kickboxing, Kyokushinkai Karate, Mixed Martial Arts, Taekwondo, Boksen, Savate zal weer samenkomen in de ring om het beste te bepalen.

Overwinning is alleen door knock-out

"Dit jaar worden traditioneel 8 toernooien gehouden (1/8 - vier toernooien, ¼ - twee toernooien, ½ - een toernooi, finale). Gewichtscategorieën blijven hetzelfde, tot 70 kg, tot 80 kg., En + 80 kg. In elke gewichtscategorie strijden 16 deelnemers om de Champion-belt. Om het toernooi te winnen, moet de atleet 4 overwinningen behalen! Alleen percussietechniek! Allerlei worsteltechnieken, grepen en klinieken zijn verboden. Overwinning is alleen door knock-out, of door de meeste knockdowns te scoren, dus Tatneft is uitermate interessant voor vechtsportliefhebbers die van het pure vechten houden.

Bij Tatneft kun je alleen winnen via een knockout!

Het is heel moeilijk en tegelijkertijd intrigerend

Atleten die de Tatneft selectie hebben doorstaan, verklaren zichzelf en in andere werelden projecten in de bovenste regionen van de rating. In het nieuwe, elfde seizoen zullen er heldere en interessante sporters zijn. Degenen die niet in het laatste seizoen konden komen en degenen die opnieuw Olympus willen nemen, atleten die geliefd zijn bij het publiek. Er zullen dus verrassingen zijn. En het nieuwe, elfde seizoen zal nog interessanter zijn. De voorzitter van het kampioenschap "Battles for the rules of the TNA" voor de TatNeft Cup of Saints kondigde het begin aan van een nieuw seizoen, waar de organisatoren erg serieus zijn, omdat de eisen voor kwaliteit hoog zijn. De kwaliteit en het aantal atleten die ernaar streven de ring in Kazan binnen te gaan, groeit.

Interesse in het Wereldtoernooi "Gevechten volgens de regels van TNA" groeit elk jaar.

In het 10e seizoen, in 2017, namen onze televisie-uitzendingen toe. Aan de Europese en Amerikaanse televisie zijn de GOS-landen toegevoegd. Nu zijn de plannen van de Zuidoost-Aziatische landen om te onderhandelen over samenwerking met producentenbedrijven over live-uitzendingen van de World Grand Prix. Dit heeft dus een positieve financiële impact op de verhoging van de kosten van sporters, deelnemers aan de Grand Prix "Fight TNA". Er zijn voorstellen om kwalificerende gevechten in Europa te houden. Letland inclusief.

Winnaars krijgen een kans om deel te nemen aan andere projecten en krijgen een fatsoenlijke financiële beloning.

Dit is een uitstekende gelegenheid voor jonge atleten om zichzelf te verklaren en een stap verder te gaan, naar universele erkenning. Eenmaal zien is dit moeilijk te vergeten. Dit is "Vechten onder de regels van TNA". Op 14 december vorig jaar was het laatste toernooi van het tienjarig jubileumseizoen "Fights for TNA Rules" werd gehouden. In één avond werden kampioenen van de organisatie in drie gewichtscategorieën gedefinieerd. Dus, in gewicht tot 70 kg werd de kampioen Ilya Freimanov, in gewicht tot 80 kg - Sher Mamazulunov, en in gewicht meer dan 80 kg Turpal Tokajev.

Het wordt tijd dat Tatneft Nederland en de rest van Europa aandoet

Het zou mooi zijn als Tatneft Nederland aandoet met haar competitie, vooral voor de liefhebbers van harde knockouts, dit maakt Tatneft meer dan aantrekkelijk voor een groot publiek. Ook de rest van europa zou met Tatneft een goede promotie erbij hebben die diverse vechtsport competities onder een dak brengt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws