Beveiliger slaat lastig meneertje onderuit in winkelpassage | video Nieuws
Nieuws

Beveiliger slaat lastig meneertje onderuit in winkelpassage | video

Beveiliger slaat lastig meneertje onderuit in winkelpassage | video

Een beveiliger sloeg een lastige kerel knock-out in een winkelpassage. De lastpak kwam iets te dichtbij en moest dat bekopen met een flinke beuk, waardoor hij sterretjes zag in zijn slaap.

Beveiligers zijn over het algemeen rustige personen die het met hun mond wel afkunnen. Maar als iemand het bloed onder je nagels vandaan haalt en in je gezicht komt hoe reageer je dan. Natuurlijk is geweld niet goed te praten en een laatste redmiddel.

Applaus

De beveiliger voelde zich schijnbaar zo bedreigd dat deze met een linkerhoek uithaalde en de lastige meneer KO sloeg. Dit werd met link applaus ontvangen van een aantal winkelende dames.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws