Bellator-veteraan Virgil Zwicker opgepakt: Pleit niet schuldig Nieuws
Nieuws

Bellator-veteraan Virgil Zwicker opgepakt: Pleit niet schuldig

Bellator-veteraan Virgil Zwicker opgepakt: Pleit niet schuldig
Bellator-veteraan Virgil Zwicker opgepakt: Pleit niet schuldig

Virgil Zwicker pleit niet schuldig aan seksueel misbruik van een minderjarige en andere aanklachten.

Zwicker werd maandag gearresteerd in de rechtbank (Riverside County Superior Court), waar hij zich moest verantwoorden, nadat hij eerder deze maand door een aantal motorfiets agenten was klem gereden. Zwicker pleitte niet schuldig aan een groot aantal zaken die hem worden aangerekend.

De totale lijst met aanklachten die Zwicker ten lasten zij gelegd, omvatten het verzetten tegen arrestatie, illegaal bezit van een vuurwapen, bezit van drugs, stalking, aanranding van een minderjarige en onzedelijke gedrag met een kind.

Flinke borgsom

Tijdens de aanmaning pleitte Zwicker niet schuldig aan alle beschuldigingen. Zwicker wordt momenteel vastgehouden in een huis van bewaring met een borgsom van $ 1 miljoen.

Zwicker's MMA-carrière begon in 2003. Zijn meest recente gevecht was in juni tegen voormalig Bellator licht zwaargewicht kampioen Attila Vegh in Slowakije. Zwicker won die wedstrijd door knock-out. De vechter is al meerderende keren met justitie in aanraking geweest tussen 2003 en 2014.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws