Bellator op zoek naar locatie voor zwaargewicht halve finale Nieuws
Nieuws

Bellator op zoek naar locatie voor zwaargewicht halve finale

Bellator op zoek naar locatie voor zwaargewicht halve finale

De Amerikaanse Oostkust de meest waarschijnlijke plaats voor de halve finales

De eerste halve finale in de zwaargewicht Grand Prix van Bellator zou heel goed het grootste gevecht in de geschiedenis van de organisatie kunnen worden, en vroege aanwijzingen wijzen naar een locatie aan de oostkust. Sonnen boekte eerder dit jaar zijn plek in de zwaargewicht Grand Prix-halve finales met een overwinning op Quinton "Rampage" Jackson. Hij was aanwezig bij Emelianenko's overwinning op Mir en ging kort de kooi in na de wedstrijd om de promotie voor de wedstrijd te hypen.

Nog een kwartfinale die uitgevochten moet worden

De enige resterende kwartfinale wedstrijd, met Ryan Bader tegenover Muhammed Lawal, vindt plaats over twee weken op Bellator 199 in San Jose, Californië. Op dat moment kunnen de halve finales beginnen zodra de deelnemers klaar zijn. Met Sonnen's voorliefde voor lawaai maken, zal het gevecht met Emelianenko zeker veel fans gaan aantrekken en Coker is het ermee eens dat het een mijlpaal zal worden. "Ik denk dat dit een historisch moment is voor het bedrijf," zei Coker. "Het is een historisch moment voor mij en MMA."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws