Bellator op zoek naar locatie voor zwaargewicht halve finale – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bellator op zoek naar locatie voor zwaargewicht halve finale

Bellator op zoek naar locatie voor zwaargewicht halve finale

Afgelopen weekend tikte Fedor Emelianenko zijn tegenstander Frank Mir tegen de mat om deze knockout te krijgen en de winst te pakken op Bellator 198. Dit was meteen de kwart finale voor het zwaargewicht toernooi waar Emelianenko nu doorstoot naar de halve finale. Deze zal tegen Chael Sonnen zijn die zich al eerder kwalificeerde voor de halve finale. Echter is de organisatie op zoek naar een toplocatie om de halve finale plaats te laten vinden, Scott Coker de baas van Bellator zegt hierover; “We hebben al gesproken met een aantal locaties,” zei Coker. “We beginnen dingen uit te werken. Nu gaan we maandag verder. ”

De Amerikaanse Oostkust de meest waarschijnlijke plaats voor de halve finales

De eerste halve finale in de zwaargewicht Grand Prix van Bellator zou heel goed het grootste gevecht in de geschiedenis van de organisatie kunnen worden, en vroege aanwijzingen wijzen naar een locatie aan de oostkust. Sonnen boekte eerder dit jaar zijn plek in de zwaargewicht Grand Prix-halve finales met een overwinning op Quinton “Rampage” Jackson. Hij was aanwezig bij Emelianenko’s overwinning op Mir en ging kort de kooi in na de wedstrijd om de promotie voor de wedstrijd te hypen.

Nog een kwartfinale die uitgevochten moet worden

De enige resterende kwartfinale wedstrijd, met Ryan Bader tegenover Muhammed Lawal, vindt plaats over twee weken op Bellator 199 in San Jose, Californië. Op dat moment kunnen de halve finales beginnen zodra de deelnemers klaar zijn. Met Sonnen’s voorliefde voor lawaai maken, zal het gevecht met Emelianenko zeker veel fans gaan aantrekken en Coker is het ermee eens dat het een mijlpaal zal worden. “Ik denk dat dit een historisch moment is voor het bedrijf,” zei Coker. “Het is een historisch moment voor mij en MMA.”

Bekijk ook

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Video: ‘Dit is pas knokken, vechtsporters zijn er niks bij’

Wie denkt dat alleen vechtsporters een partijtje kunnen knokken heeft het mis.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page