Bellator MMA wil nog zeker 30 events houden in 2020 Nieuws
Nieuws

Bellator MMA wil nog zeker 30 events houden in 2020

Bellator MMA wil nog zeker 30 events houden in 2020
Bellator MMA wil nog zeker 30 events houden in 2020

Bellator is nog steeds van plan om voor eind 2020 ongeveer 30 MMA- evenementen te houden

In vergelijking met de UFC is Bellator voorzichtig tijdens de COVID-19-pandemie. Bellator die op 13 maart de deuren sloot en geen plannen had om vóór juni of juli terug te keren ziet de toekomst toch zonning in.

Het lijkt erop dat de op Paramount Network gebaseerde MMA-promotie zich klaarmaakt voor een druk jaar zodra ze weer in actie komen. Bellator baas Scott Coker zegt dat hij van plan is om in de zomer MMA-wedstrijden te houden in een tv studio die eigendom is van Viacom.

Alleen Amerikaanse vechters?

Viacom is het moederbedrijf van Bellator. De wedstrijden zouden op bijna wekelijke basis gaan plaatsvinden. Bellator organiseerde dit jaar vier evenementen vóór de lockdown, maar streeft er nog steeds naar om tegen het einde van 2020 zijn volledige reeks van ongeveer 30 events te voltooien.

Het is een ambitieus plan ervan uitgaande dat ze begin juli beginnen mits de lockdown opgeheven is, dan zouden er ongeveer 27 weken over zijn om 26 gevechtskaarten op te zetten. Of er ook niet Amerikaanse vechters deel zullen nemen hangt af van het feit of de inreisbeperkingen dan ook zijn opgeheven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws