Bekende sportschoolhouder 'KO'! 'Ondergang wacht gym' - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bekende sportschoolhouder ‘KO’! ‘Ondergang wacht gym’

Bekende sportschoolhouder ‘KO’! ‘Ondergang wacht gym’

Bekende sportschoolhouder 'KO'! 'Ondergang wacht gym'

De Haagse sportclub Shaolin-Ryu dreigt te verdwijnen. De club van Satisch Jhamai (42), o.a. bekend als promotor van vechtsportevenementen in de Hofstad dreigt ten onder te gaan als er niet snel hulp komt.

Shaolin-Ryu komt vanaf 21 november 2021 met al haar leden op straat te staan en de club hoopt dat de gemeente Den Haag Shaolin-Ryu kan helpen aan een noodlocatie, maar de gemeente houdt zich angstvallig stil en de tijd begint te dringen.

De club waar jong en oud aan fitness en/of vechtsport doet, moet het gebouw uit vanwege een juridische procedure in de familiesfeer. Jhamai ervaart het als onrecht dat hij nu het pand moet verlaten, het pand waar hij zoveel heeft opgebouwd en zoveel voor de buurt heeft betekend.

Redder van de vechtsport

Hij gaat in hoger beroep tegen de uitspraak, maar deze procedure kan jaren duren. In de tussentijd moet hij het pand sowieso verlaten en zoekt hij dringend een nieuw onderkomen voor zichzelf (hij woont in met zijn familie boven het pand) en voor zijn leden die willen fitnessen en hun conditie op peil willen houden met verschillende vechtsporten.

De populaire sportschoolhouder die altijd voor alles en iedereen klaar staat, dreigt alles kwijt te raken.

De sportschoolhouder die tijdens de Coronaperiode het voortouw heeft genomen om de belangen van de vechtsporters onder de aandacht te brengen had al een financiële klap van de coronaperiode gehad, net als veel van zijn collega’s, maar dreigt nu zelf knock-out te gaan.

Hulp nodig

De populaire sportschoolhouder die altijd voor alles en iedereen klaar staat dreigt alles kwijt te raken. Om weer opnieuw te kunnen beginnen kan hij dus hulp gebruiken. Sympathisanten van de sportschoolhouder zijn een crowdfunding actie gestart.

Shaolin-Ryu bestaat al sinds 1963 en is zelfs de eerste Free Fight Academy van Europa. Vechtsportpionier Charles Dumerniet organiseerde vanuit het pand de eerste Freefight-wedstrijden in Europa. Onder de noemer ‘Fight Club Den Haag’ is Satisch Jhamai in zijn voetsporen getreden.

Bekijk ook

Vechtdwerg Hasbulla bedreigt vrouw! 17 miljoen foetsie

De bijna 1 meter kleine influencer bedreigde een vrouw

Net zo goed vechten als Nieky Holzken! ‘Zo doe je dat’ (video)

Nieky Holzken is een van de beste kickboksers ter wereld

Bekende UFC-vechter opgepakt vlak voor wedstrijd

UFC is op de hoogte van de recente situatie

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page