Bekende MMA-vechter (21) doodgeschoten, dader op de vlucht - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bekende MMA-vechter (21) doodgeschoten, dader op de vlucht

Bekende MMA-vechter (21) doodgeschoten, dader op de vlucht

Bekende MMA-vechter Tyler East (21) doodgeschoten, dader op de vlucht

Tyler East voormalig Bellator vechter werd maandag doodgeschoten bij een geweldsincident met zijn vriendin in New Mexico. Volgens de politie werd de 21-jarige vechter gedood nadat hij zijn vriendin had mishandeld. De onbekende dader is op de vlucht geslagen na het incident.

Volgens de staatspolitie van New Mexico werd de 21-jarige MMA-vechter East, maandagavond buiten zijn huis in Las Lunas neergeschoten en stierf hij aan zijn verwondingen. De vriendin van East werd ook gewond aangetroffen met een schotwond. Getuigen melden dat East zijn vriendin had neergeschoten, waarop een onbekend persoon het vuur opende op de vechter. De vrouw ligt momenteel in stabiele toestand in het ziekenhuis.

Geen ongeschreven blad

De schutter vluchtte voordat de politie arriveerde. East de broer van UFC vechter Cody East is meerdere keren opgepakt voor huiselijk geweld. Ook broer Cody is daarvoor in aanraking geweest met de politie. Vorig jaar werd Tyler gearresteerd vanwege het stelen van $ 3.000 van de bankrekening van zijn overleden grootvader, ook verzette hij zich tegen zijn arrestatie.

Tyler nam deel aan Bellator, LFC, en was een zwaargewicht kampioen in King of the Cage. Hij nam voor het laatst actief deel aan de competitie in 2016.

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page