Beast Mode: UFC'er Jon Jones traint zich tot reus Nieuws
Nieuws

Beast Mode: UFC'er Jon Jones traint zich tot reus

Beast Mode: UFC'er Jon Jones traint zich tot reus

Jon Jones traint zich tot een absolute kolos wat te zien is op de nieuwste trainingsfoto's van de voormalige UFC-kampioen. De topknokker die overstapt naar zwaargewicht toont zijn fysieke transformatie op social media.

Er misschien nog geen gevecht geboekt voor zijn zwaargewicht debuut, maar dat weerhield Jones er niet van om enorme sprongen te maken in zijn fysieke transformatie. Oorspronkelijk werd gedacht dat Jones zijn zwaargewichtdebuut zou maken tegen de winnaar van de Stipe Miocic vs.Francis Ngannou herkansing afgelopen maart op UFC 260.

Mega bedrag

Echter gingen de onderhandelingen niet zoals gewenst en lippen deze stuk. Miljoenen zou Jones willen voor een gevecht maar UFC-baas Dana White ziet dit niet zitten. Volgens White eiste Jones $ 30 miljoen voor het voorgestelde supergevecht met Ngannou. In plaats daarvan vecht Ngannou tegen Derrick Lewis.

,,Als je de gemeenste klootzak in de kamer bent, train je waarschijnlijk niet met de juiste mensen", aldus Jon Jones onderschrift bij de foto's. Met andere woorden train tot je de beste en grootste bent.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws