Beast Mode: UFC'er Jon Jones traint zich tot reus - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Beast Mode: UFC’er Jon Jones traint zich tot reus

Beast Mode: UFC’er Jon Jones traint zich tot reus

Beast Mode: UFC'er Jon Jones traint zich tot kolos

Jon Jones traint zich tot een absolute kolos wat te zien is op de nieuwste trainingsfoto’s van de voormalige UFC-kampioen. De topknokker die overstapt naar zwaargewicht toont zijn fysieke transformatie op social media.

Er misschien nog geen gevecht geboekt voor zijn zwaargewicht debuut, maar dat weerhield Jones er niet van om enorme sprongen te maken in zijn fysieke transformatie. Oorspronkelijk werd gedacht dat Jones zijn zwaargewichtdebuut zou maken tegen de winnaar van de Stipe Miocic vs.Francis Ngannou herkansing afgelopen maart op UFC 260.

Mega bedrag

Echter gingen de onderhandelingen niet zoals gewenst en lippen deze stuk. Miljoenen zou Jones willen voor een gevecht maar UFC-baas Dana White ziet dit niet zitten. Volgens White eiste Jones $ 30 miljoen voor het voorgestelde supergevecht met Ngannou. In plaats daarvan vecht Ngannou tegen Derrick Lewis.

,,Als je de gemeenste klootzak in de kamer bent, train je waarschijnlijk niet met de juiste mensen”, aldus Jon Jones onderschrift bij de foto’s. Met andere woorden train tot je de beste en grootste bent.

Bekijk ook

Dikke middelvinger! UFC’er Woodley zet Jake Paul Tattoo

De tattoo is onderdeel van een weddenschap

Bruut ‘KO’ gemepte bokser geeft teken van leven! ‘Ik kom terug’

Er werd even gevreesd voor het welzijn van de bokser

Zwaar ‘KO!’ NL-Karateka MEPT rivaal bruut naar de mat (video)

Davy Brand maakte korte metten met zijn tegenstander Carlos Escribano

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page