'Ik breek je': Jones ontlaadt zijn woede op Ngannou Nieuws
Nieuws

'Ik breek je': Jones ontlaadt zijn woede op Ngannou

'Ik breek je': Jones ontlaadt zijn woede op Ngannou

De online oorlog tussen Jon Jones en huidig ​​UFC-zwaargewicht kampioen Francis Ngannou ging vandaag verder. Het paar wisselde vrijdagavond verbale online klappen uit, wat resulteerde in Jon Jones die Francis Ngannou waarschuwde dat hij hem beter knock-out zou kunnen slaan, in hun voorgestelde supergevecht. Want anders zou Jones de Fransman een kopje kleiner slaan.

De dreiging van Jones amuseerde Ngannou duidelijk, want de regerend zwaargewichtkampioen antwoordde met een aantal tweets die Jones bespotten.,,Laat me alsjeblieft niet lachen! Wanneer heb je voor het laatst iemand gebroken?", schreef Ngannou. ,,Je bent een beslissingsvechter en je hebt de laatste tijd nauwelijks een gevecht gewonnen. Maar je gaat me kapot slaan? "

De opmerkingen van Ngannou, vooral die Jones als een ‘beslissingsvechter’, raakten duidelijk een gevoelige snaar bij Jones, de dan ook terug schoot terug met een spervuur ​​van posts. ,,Een beslissingsvechter? Ik heb jarenlang het record gedragen voor de meeste submissions in de lichte zwaargewicht divisie, mijn vriend."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws