Bare Knuckle organisatie wil in ongenade gevallen UFC-ster inlijven – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Bare Knuckle organisatie wil in ongenade gevallen UFC-ster inlijven

Bare Knuckle organisatie wil in ongenade gevallen UFC-ster inlijven

Bare Knuckle organisatie wil ontslagen UFC-ster Yoel Romero inlijven

Yoel Romero zal niet lang werkloos zijn. De 43-jarige Braziliaan werd genadeloos aan de kant gezet door de UFC, maar een nieuwe werkgever lonkt.

Afgelopen vrijdag werd onthuld dat Romero genadeloos door de UFC aan de kant was gezet. Velen dachten onmiddellijk dat het middengewicht zou tekenen bij concurrenten Bellator of PFL. Echter blijken beide organisaties een verbintenis met de Braziliaan niet te zien zitten.

David Feldman, president van Bare Knuckle Fighting Championship, zegt geïnteresseerd te zijn in het contracteren van Yoel Romero. ,,We zijn erg geïnteresseerd. Hoe kunnen we dat niet zijn? Hij heeft BKFC helemaal over zich heen geschreven. Hij zou een welkome aanwinst zijn, we zullen zien of we het kunnen realiseren”, zei Feldman gisteren tegen website BJPENN.com.

Het laatste station

Het is interessant dat BKFC geïnteresseerd is in Romero. Een paar weken gelden melde Feldman geen interesse te hebben in Anderson Silva. Deze veteraan werd ook op straat gezet door de UFC. Feldman zei dat ze zich wilden concentreren op hun eigen talent, maar de organisatie ziet duidelijk iets speciaals in Romero.

Feldman treft op korte termijn Romero om een samenwerking te bespreken. Of Romero zich wil aansluiten bij BKFC is op dit moment onzeker. Maar omdat Bellator en PFL niet geïnteresseerd zijn, is vechten zonder handschoenen misschien wel zijn beste optie. Bare knuckle organisaties blijken vaker het laatste station te zijn voor uitgerangeerde MMA-vechters als Romero.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page