BAM! Pestkop aan diggelen gestompt door MMA'er (video)
Home / Nieuws / BAM! Pestkop aan diggelen gestompt door MMA’er (video)

BAM! Pestkop aan diggelen gestompt door MMA’er (video)

Pesten is iets van alle dag, helaas gaat dit soms erg ver en loopt het uit op geweld. Een video die viraal gaat op social media laat maar weer eens zien wat er gebeurt als je de verkeerde in een hoek drukt.

In de video die opgenomen blijkt op een Amerikaanse school is te zien dat een jongen met overgewicht hard toeslaat. Als een veertje pakt hij zijn peter van de grond, smakt deze neer en beukt deze KO.

Wat een smak

De onverlaat die langzaam bijkomt wordt bijgestaan door medeleerlingen. Niet beseffend waar hij zich bevindt hoort hij op de achtergrond zijn aanvaller roepen of hij nog een portie klappen wil.

Naar verluidt werd de dikke jongen gepest om zijn gewicht, maar blijkt deze aan MMA en worstelen te doen. Kwestie van verkeerde keuze en verkeerde plek?

Bekijk ook

Wedden op vechtsportwedstrijden kan je veel opleveren

Wedden op vechtsportwedstrijden kan je veel opleveren

Veel vechtsport fans zetten wel eens in op de winst van hun favoriete vechters.

De Spannende Finale van Katie Taylor vs Amanda Serrano Fight

Voordat een van hen de ring in ging, werd de strijd van Katie Taylor tegen de zeven-divisiekampioen Amanda Serrano beschouwd als een van de grootste gevechten in de boksgeschiedenis van vrouwen.

Hoe een kopje koffie je vechtprestaties verbetert

Hoe een kopje koffie je vechtprestaties verbetert

Ben jij een vechtsporter en wil je het maximale uit je prestaties halen? Dan kun je overwegen om – als je dat nog niet deed – te beginnen met koffiedrinken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page