Badr Hari vrijgelaten uit gevangenis - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari vrijgelaten uit gevangenis

Badr Hari vrijgelaten uit gevangenis

Badr Hari is weer vrij man, zijn straf zit er op!

Vandaag melde verschillende bronnen dat Badr Hari weer vrij man is. Er doken wat Tweets op onder andere van MMADNA.NL en Glory Kickboxing, waarin werd vermeld dat Badr Hari vrij zou zijn en zijn trainingen bij Mike’s Gym weer heeft opgepakt.

mmadna.nl melde het volgende:

“Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Badr Hari vandaag zijn training bij Mikes Gym weer heeft hervat. Hari moest een straf uitzitten inzake de mishandeling op Koen Everink tijdens Sensation White in de Amsterdam ArenA in juli 2012. Echter lijkt het, nu Hari ongeveer tweederde van zijn straf heeft uitgezeten dat hij weer een vrij man is”.

Maar ook Glory Kickbozing toonde een foto met de tekst; Guess who was back inside the gym training today?

Badr is back let the battle begin

Nu Badr Hari weer vrij man blijkt te zijn zal er binnenkort wel meer bekend worden gemaakt over zijn contract bij Glory. Vorige week nog was er een team van Hari in gesprek gegaan met Glory over een samenwerking en een contract. Nu Glory Gokhan Saki kwijt is aan de UFC  hunkert men naar een nieuwe top vechter om de gelederen te sluiten. Hari is daar de perfecte kandidaat voor, en hij heeft nog wat recht te zetten met Rico Verhoeven.

Eerst Jamal Ben Saddik tegen Verhoeven

In december tijdens GLORY Collision in Oberhausen vocht hij tegen Rico Verhoeven. Echter gooide een blessure roet in het eten, en werd de partij helaas gestaakt. Bedje vechters beloofde elkaar plechtig om wederom tegen elkaar in de ring te komen staan. Echter zal dit niet op korte termijn zijn want Rico Verhoeven vecht in december tegen Jamal Ben Saddik, die ook nog een rekening met Verhoeven te vereffenen heeft.

Bekijk ook

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd

Kazach krijgt 2 man knock-out tijdens oneerlijke MMA-wedstrijd (video)

We zijn het inmiddels gewend de bizarre gevechten uit Rusland

Glory kampioen ‘Petch’ kansloos tegen oud-rivaal in beladen wedstrijd

Petchpanomrung de Glory Kickboxing vedergewicht kampioen leed vandaag een nederlaag tegen oud-rivaal Chujaroen Dabransarakham

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! 'Vechtsporter?'

Man slaat met boksbeugels slachtoffer in elkaar! ‘Vechtsporter?’ (video)

Een man werd in elkaar geslagen met een boksbeugel tijdens een vechtpartij

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page