Badr Hari vrijgelaten uit gevangenis - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Badr Hari vrijgelaten uit gevangenis

Badr Hari vrijgelaten uit gevangenis

Badr Hari is weer vrij man, zijn straf zit er op!

Vandaag melde verschillende bronnen dat Badr Hari weer vrij man is. Er doken wat Tweets op onder andere van MMADNA.NL en Glory Kickboxing, waarin werd vermeld dat Badr Hari vrij zou zijn en zijn trainingen bij Mike’s Gym weer heeft opgepakt.

mmadna.nl melde het volgende:

“Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat Badr Hari vandaag zijn training bij Mikes Gym weer heeft hervat. Hari moest een straf uitzitten inzake de mishandeling op Koen Everink tijdens Sensation White in de Amsterdam ArenA in juli 2012. Echter lijkt het, nu Hari ongeveer tweederde van zijn straf heeft uitgezeten dat hij weer een vrij man is”.

Maar ook Glory Kickbozing toonde een foto met de tekst; Guess who was back inside the gym training today?

Badr is back let the battle begin

Nu Badr Hari weer vrij man blijkt te zijn zal er binnenkort wel meer bekend worden gemaakt over zijn contract bij Glory. Vorige week nog was er een team van Hari in gesprek gegaan met Glory over een samenwerking en een contract. Nu Glory Gokhan Saki kwijt is aan de UFC  hunkert men naar een nieuwe top vechter om de gelederen te sluiten. Hari is daar de perfecte kandidaat voor, en hij heeft nog wat recht te zetten met Rico Verhoeven.

Eerst Jamal Ben Saddik tegen Verhoeven

In december tijdens GLORY Collision in Oberhausen vocht hij tegen Rico Verhoeven. Echter gooide een blessure roet in het eten, en werd de partij helaas gestaakt. Bedje vechters beloofde elkaar plechtig om wederom tegen elkaar in de ring te komen staan. Echter zal dit niet op korte termijn zijn want Rico Verhoeven vecht in december tegen Jamal Ben Saddik, die ook nog een rekening met Verhoeven te vereffenen heeft.

Bekijk ook

Roy Jones Jr (52) wil ‘droomgevecht’ met UFC-legende Anderson Silva

Anderson Silva heeft altijd al in de boksring willen stappen om zijn oude idool Roy ...

Rus deelt knock-out uit in de stijl van Peter Aerts (video)

Peter Aerts is een kickbokslegende waar veel vechters een voorbeeld aan nemen. Zo ook Beibulat ...

UFC 259: Blachowicz vs Adesanya live kijken op tv

Jan Blachowicz en Israel Adesanya zijn aankomende nacht te zien op tv. De kampioen tegen ...