Rechtszaak Enfusion vs Badr Hari voorlopig on hold (video) Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Rechtszaak Enfusion vs Badr Hari voorlopig on hold (video)

Rechtszaak Enfusion vs Badr Hari voorlopig on hold (video)

Tijdens een interview vrijdag met Epic MMA vertelde ENFUSION CEO Edwin van Os dat de rechtszaak tegen Badr Hari on hold staat.

In het interview met EPIC MMA, vroeg journalist Giovanni Tjin hoe het zat met de lopende rechstzaak die Enfusion voert tegen kickbokslegende Badr Hari. De zaak was door de kickboks organisatie aangespannen wegens contractbreuk.

Badr tekende in december 2017 een contract bij GLORY Kickboxing. Enfusion beweert dat Badr al eerder bij hen getekend had voor een gevecht in mei 2018. Echter met de huidige stand van zaken en de moeilijke tijd door de coronapandemie de zaak even on hold.

Niemand in de wielen rijden

"Eigenlijk zit het even on hold, ik heb geen idee welke tak van GLORY failliet is, en of we daar mee de rechtszaak hebben, " zegt van Os. Ook zegt hij dat hij er zich de afgelopen maanden niet druk om heeft gemaakt. "Ik weet dat Badr straks de ring weer in gaat voor GLORY misschien dat het dan weer opspeelt. "

"Ik vindt het nu niet de tijd om iemand in de willen te gaan rijden. Dat geldt voor Badr, GLORY. De zaak is in België voor de rechter en het duurt gewoon heel lang. " Ui het interview kwam ook naar voren dat Enfusion over verschillende uitzend deals in onderhandeling is om de fans het kickboksen thuis te brengen. Bekijk het interview voor meer interessant nieuws rondom Enfusion.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws