Rechtszaak Enfusion vs Badr Hari voorlopig on hold (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Rechtszaak Enfusion vs Badr Hari voorlopig on hold (video)

Rechtszaak Enfusion vs Badr Hari voorlopig on hold (video)

Tijdens een interview vrijdag met Epic MMA vertelde ENFUSION CEO Edwin van Os dat de rechtszaak tegen Badr Hari on hold staat.

In het interview met EPIC MMA, vroeg journalist Giovanni Tjin hoe het zat met de lopende rechstzaak die Enfusion voert tegen kickbokslegende Badr Hari. De zaak was door de kickboks organisatie aangespannen wegens contractbreuk.

Badr tekende in december 2017 een contract bij GLORY Kickboxing. Enfusion beweert dat Badr al eerder bij hen getekend had voor een gevecht in mei 2018. Echter met de huidige stand van zaken en de moeilijke tijd door de coronapandemie de zaak even on hold.

Niemand in de wielen rijden

“Eigenlijk zit het even on hold, ik heb geen idee welke tak van GLORY failliet is, en of we daar mee de rechtszaak hebben, ” zegt van Os. Ook zegt hij dat hij er zich de afgelopen maanden niet druk om heeft gemaakt. “Ik weet dat Badr straks de ring weer in gaat voor GLORY misschien dat het dan weer opspeelt. “

“Ik vindt het nu niet de tijd om iemand in de willen te gaan rijden. Dat geldt voor Badr, GLORY. De zaak is in België voor de rechter en het duurt gewoon heel lang. ” Ui het interview kwam ook naar voren dat Enfusion over verschillende uitzend deals in onderhandeling is om de fans het kickboksen thuis te brengen. Bekijk het interview voor meer interessant nieuws rondom Enfusion.

Bekijk ook

UFC helpt Afghaanse MMA-vechters vluchten! ‘Taliban heeft nakijken’

De UFC heeft mede geholpen een aantal MMA-vechters uit de handen van de Taliban te blijven.

‘Tikkende tijdbom!’ Kickbokstalent (21) op weg naar de top

Dromenjagers maakte een kort docu onder leiding van Godwin Afriyie

Glory lanceert NFT-marktplaats voor vechtsporten

Glory Smacks wordt dit jaar gelanceerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page