Badr Hari: 'Ik heb misschien maar één wedstrijd'
Home / Nieuws / Badr Hari: ‘Ik heb misschien maar één wedstrijd’

Badr Hari: ‘Ik heb misschien maar één wedstrijd’

Badr Hari: 'Ik heb misschien maar één wedstrijd'

Badr Hari houdt de gemoederen flink bezig, zijn geheimzinnige posts zijn wereld nieuws en vanavond zegt de kickboksende op Instagram misschien nog één wedstrijd te doen.

Niet alleen de fans maar ook de media springen op de berichten van Badr. RTL Boulevard meldde dat de fans van Badr zich zorgen maken, ook zou het Insta account van de topatleet gehacked zijn. Wat er ook aan de hand is het trekt zeker de aandacht.

Wat zal het zijn?

De laatste post van Badr met een poster van boksers Marvin Hagler vs Thomas Hearns met de tekst: ,,Ik heb misschien maar één wedstrijd”, lijkt de fans nog meer te doen gissen wat er aan de hand zou kunnen zijn. Volgt er wellicht snel een aankondiging, herkansing tegen Arkadiusz Wrzosek.

Marvin Hagler vs. Thomas Hearns, was een wereldkampioenschap bokswedstrijd middengewicht tussen de onbetwiste kampioen Hagler en uitdager Hearns, welke in 1985 plaatsvond. De WBA, WBC, IBF, The Ring, en lineal middleweight titels stonden op het spel. Hearns verloor de bloedige strijd in slechts drie ronden.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page