🎥 Arrestatie motorrijder door politie loopt in de soep! Jiu-Jitsu expert geeft advies Nieuws
Nieuws

🎥 Arrestatie motorrijder door politie loopt in de soep! Jiu-Jitsu expert geeft advies

🎥 Arrestatie motorrijder door politie loopt in de soep! Jiu-Jitsu expert geeft advies

Rener Gracie een van de telgen uit de beroemde Brazilian Jiu Jitsu familie ergerde zich dood aan twee politieagenten die een arrestant niet in bedwang kregen waardoor deze weg kon vluchtten.

"We zien twee politieagenten ergens in Europa, die te maken krijgen met een gast op een motor. De man slaat richting beide agenten, die besluiten hem op te pakken", zegt Gracie. "Dus pakken ze allebei een arm van de man."

Wat volgens Gracie niet de manier is om een agressief persoon te bedwingen, of in dit geval in de boeien te slaan. "Het gaan niet volgens plan en ze proberen hem naar de grond te werken, maar hij weet hoe zich te verdedigen."

Politieagenten krijgen lastige motorrijder niet onder bedwang

Als gevolg dat de man een paar klappen uitdeelt en weet te ontsnappen. Rener heeft er de oplossing voor, meld je aan in mijn cursus zegt deze. Rener kwam recentelijk negatief in het nieuws toen hij getuigde tegen een mede Jiu Jitsu expert.

Deze had te hard een nieuwe leerling aan gepakt waardoor deze voor het leven verland raakte en een dwarslaesie opliep. Volgens Rener had de leraar nooit zo ver moeten gaan als was gebeurt. Hij kreeg door zijn getuigenis veel kritiek ook uit zijn eigen familie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws